• Намалена цена

Конструктор Combi 24 части

70_84201
Trustpilot stars
Цена: 11,43  лв
12,99 лв
Спестявате 1,56 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Конструктор 24 части Game Movil.

Подходящ за деца над 3 години.

Комплектът включва 24 цветни части в 4 различни размера.

Произведено в Испания.

Марка: Game Movil
Възраст: 3+ години
Брой елементи: 24 части
Тегло: 0.29 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът включва 24 цветни части в 4 различни размера. Всичките части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. Дължините на частите са : 3.2 см, 4.8 см, 6,4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури. Играейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си. Внимание, не оставяйте детето без надзор по време на игра. Продуктът съдържа части, които детето може да погълне! Произведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения. Игрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период. Развиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности. Развива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка. Развива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка. Развива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.
Поля Митева
2022-03-12 19:04:44
Comment rating
Сравнение
Качеството не е по-лошо от това на Лего, но цената е по-ниска.

Цветелина Иванова
2022-03-11 15:45:23
Comment rating
Допълнителни
Децата имат конструктор от марката и им поръчах този комплект за допълнителни блокчета.

Лайла Хамид
2022-03-11 10:21:57
Comment rating
Универсален
Конструктурът с блокчета е най-универасалната игра за малки сторители. Стимулира въображението на детето.

Григор Панайотов
2022-03-09 20:41:52
Comment rating
Повече
По-големите строежи изискват повече елементи. Хубавото, че са съвместими с другитр комплекти на марката.

Нина Исаева
2020-11-03 12:53:44
Comment rating
Конструктор Combi 24
5* супер е

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими