• Намалена цена

Конструктор Deluxe в дървена кутия 82 части

70_85268
Trustpilot stars
Цена: 121,60  лв
152,00 лв
Спестявате 30,40 лв
Спестявате 20%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 2.2 кг
Пол Момче

Конструктор Deluxe в дървена кутия 82 части Game Movil.

Подходящ за деца над 3 години.

Комплектът включва: 65 цветни части в 4 размера, 1 локомотив, 2 вагона, 6 извити и 4 прави релси, 4 човечета и стикери.

Произведено в Испания.

Марка: Game Movil
Възраст: 3+ години
Пол: Момче
Брой елементи: 82 части
Тегло: 2.17 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът включва: 65 цветни части в 4 размера, 1 локомотив, 2 вагона, 6 извити и 4 прави релси, 4 човечета и стикери. 4-те модела конструкторни части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. Дължините им са : 3.2 см, 4.8 см, 6.4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури. Той е направен от висококачествени безвредни материали. Играейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си. Конструкторът е опакован в дървен куфар с дръжка, за лесно съхранение и пренасяне. Той е с размер: 25,5 х 37,5 х 13 см, което го прави идеален за подарък. Внимание, не оставяйте детето без надзор по време на игра. Продуктът съдържа части, които детето може да погълне! Произведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения. Игрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период. Развиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности. Развива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка. Развива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка. Развива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими