• Намалена цена

Кош за отпадъци PEPPA PIG, 6 л.

2418_23
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
9,99 лв
Спестявате 3,50 лв
Спестявате 35%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.2 кг
Цвят Многоцветен

Вид: Кош
Предназначение: за отпадъци
Размери: 22.5 х 21 х 21 см
Тегло: 0.155 кг
Материал: Пластмаса
Цвят: Многоцветен
Пол: Момиче
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този чудесен кош е изработен от издръжлива пластмаса и е специално предназначен за събиране на хартиени отпадъци. С неговата вместимост от 6 литра, то не само предоставя практично и функционално решение за поддържане на ред и чистота в детската стая, но и представлява неповторимо и забавно допълнение към интериора.
Кошчето е брандирано с обичаните герои от анимационния сериал "Peppa Pig". Героите от тази развълнуваща анимационна история създават весела и радостна обстановка във всяка детска стая, а сега те могат да бъдат и част от ежедневните дейности на вашето дете.
Този страхотен кошче не само предоставя удобство при събирането на боклуци и отпадъци, но също така подкрепя детската фантазия и въображение. Малките деца ще се забавляват, когато изхвърлят отпадъците си в компанията на любимите си герои.
Благодарение на неговия привлекателен дизайн и живите цветове, този кошче се интегрира перфектно в детската стая, придавайки на нея уют и индивидуалност. То е лесно за използване и поддържане, като може да се почиства с лекота с влажна кърпа.
С нашето брандирано кошче "Peppa Pig" вие не само инвестирате в функционалност и чистота, но и в радост и забавление за вашето дете. То ще обича да изхвърля своите отпадъци и да пази ред в стаята с усмивка, благодарение на присъствието на своите любими герои от "Peppa Pig".
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими