• Намалена цена

Успокояващ крем за зърна Maternea

84_3011-01-006
Trustpilot stars
Цена: 8,90  лв
10,00 лв
Спестявате 1,10 лв
Спестявате 11%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Предпазва и възстановява деликатната кожа на зърната;

Кремът е с плътна структура, без вода с приятен аромат;

Не е необходимо да измивате крема преди кърмене;

Дерматологично тестван е, без парфюм.

 

  • Държава на произход: България
  • Състав: Lanolin, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parki (Shea Butter) Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic / Capric Triglyceride, Bisabolol
  • Действие: масло от какао - съдържа естествени антиоксиданти и особено ценният за кожата витамин E; помага за успокояването, хидратирането и балансирането кожата масло от ший - добива се по ръчна технология от ореховите ядки на дървото Карите, широко разпространено на територията на Африка; има свойствата да овлажнява и омекотява кожата, възстановява еластичността, предотвратява и заличава появата на стрии и белези, подобрява регенерацията на кожните клетки и също така е мощен антиоксидант масло от кокос - поддържа оптималния баланс на влага в кожата, успокоява, подхранва и хидратира витамин E - мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и успокоява раздразненията, като по този начин подмладява и регенерира кожата витамин B5 - защитава срещу възпаления и раздразнения, подхранва и предпазва кожата от дехидратация бизаболол - има противовъзпалителни свойства и допълнително успокоява кожните раздразнения ланолин - подхранва кожата в дълбочина
  • Начин на Употреба: Използвайте крема от последните месеци на бременността, като по този начин ще подготвите кожата на зърната за кърмене. За да нанесете по-лесно крема, затоплете тубичката между дланите си. Нанесете от продукта върху зърната и масажирайте с нежни движения. След раждането, използвайте крема след кърмене или при необходимост, като нанасяте върху цялото зърно и ареолата.
  • Не съдържа: парфюм
  • Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 5 до 25 С, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина.
  • Разфасовка: 20 мл
Успокояващ крем за зърна Maternea , Успокояващ крем за зърна Maternea.

Чудесно средство за предпазване и възстановяване на деликатната кожа на зърната. Разфасовка: 20мл. Кремът е с плътна структура, без вода с приятен аромат. Обогатен е с:
- пречистен ланолин, който образува тънък филм върху кожата и предотвратява изсушаването. Ускорява процесите на възтановяване и създава естествена бариерна функция. - Какаово масло- подхранва кожата и спомага за задържането на влага в нея. - Кокосово масло- прави кожата мека и нежна, има антибактериално и противогъбично действие. - Масло от шеа- съдържа витамини A, E и F, които са изключително важни за възстановяването и овлажняването на кожата. Хидратира кожата в дълбочина, спомага за изглаждането на повърхността и запазването на водния баланс. Можете да нанасяйте крема от последния месец на бременността, за да подготвите кожата на зърната за кърмене. Затоплете малко количество крем между дланите си.

Не е необходимо да измивате крема преди кърмене.

Дерматологично тестван е, без парфюм.

Внимание:
Избягвайте контакт с очите.

Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Съхранявайте далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност..
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими