• Намалена цена

LEEDS AOP цял бански

FAK0066
Trustpilot stars
Цена: 47,40  лв
79,00 лв
Спестявате 31,60 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

{_Характеристики_списък | raw} {(Допълнителни_характеристики == '' ? '' : '

Допълнителни характеристики: 

Fila Leeds Aop - бански костюм, който без усилие привлича вниманието със своя игрив и ярък дизайн. Розовият фон е украсен с възхитителен флорален десен, включващ различни нюанси на розовото, създавайки женствена и привличаща вниманието естетика.
Банският костюм може да се похвали с класическа кройка, която гарантира удобно и ласкаво прилягане за всички типове тяло. Изработен от висококачествени материали, банският костюм Fila Leeds Aop е едновременно издръжлив и изключително удобен за носене. Той е изработен от 82% полиестер и 18% еластан, което осигурява отлична еластичност и гарантира, че ще запази формата си с течение на времето.
Този универсален бански костюм е идеален за редица водни дейности, независимо дали се излежавате на плажа, наслаждавате се на освежаващо потапяне в басейна или се занимавате с енергични водни спортове. Неговата издръжливост и гъвкавост го правят надежден избор за всичките ви водни приключения.
Банският костюм Fila Leeds Aop не само предлага функционалност, но и демонстрира безупречен стил. Неговият женствен дизайн и прецизна изработка го правят задължителен за жените, които отдават приоритет както на активния начин на живот, така и на страхотния външен вид. Прегърнете вътрешния си воден ентусиаст с този шикозен и удобен бански костюм, създаден, за да направи впечатление, където и да отидете.

Подобрете колекцията си от бански костюми с банския костюм Fila Leeds Aop Lilac Sachet Roses AOP, в който стилът среща функционалността. Гмурнете се във водата с увереност, знаейки, че разполагате с бански костюм, който съчетава модна естетика с необходимата издръжливост, за да издържи на всяка водна активност.


Поддръжка: {random(["Спазвайте", "Следвайте", "Вижте" ]) } инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими