• Намалена цена

Конструктор Челник със Супермен с LED Лампа

69_GT009
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
24,99 лв
Спестявате 5,00 лв
Спестявате 20%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момче

Марка: LEGO
Възраст: 5+ години
Тегло: 1 кг.
Пол: Момче
Материал: Пластмаса и метал
Съдържание: Комплектът включва 664 LEGO елемента.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Четенето на книги е едно доста полезно и забавно занимание, както за възрастните, така и за децата. Смеем да твърдим, че детето ви е страстен читател и обожава да се впуска в своите любими произведения късно вечер.

Нощното четене е чудесен начин с който той/тя може да се преспива, но въпреки това понякога е доста опасно. Причината за това е, защото слабото осветление вреди сериозно на очите. А когато това се превърне в навик, вероятността от повреди се засилва.

Ако и вие сте забелязали, че малчугана ви предпочита да чете късно вечер ви съветваме да не изпадате в паника. Даденият продукт ще помогне изключително много, тъй като той е създаден да представлява лампа, която предпазва очите от напрягане.

Ползи: Специфичното на този вид челник е, че всъщност е конструктор. Артикула пристига в луксозна опаковка, изобразяваща неговото съдържание. Когато бъде отворено от детето ви, той ще трябва да използва своето въображение, за да го сглоби правилно.

Веднъж щом това се осъществи ви гарантираме, че момчето ви ще се забавлява сърдечно с него, тъй като ще бъде придружаван от своя любим герой, докато чете своите комикси или книги.

Производителят – Lego, е известен по цял свят със своите велики играчки, които безкрайно забавляват децата. Този продукт не е изключение и дори допринася за две основни ползи, които моментално биха ви подтикнали да го закупите.

Тези ползи са съответно :

  • Предпазва очите на малчугана, когато чете вечер, благодарение на своята качествена LED лампа.
  • Предоставя неописуемо забавление по време на процеса на сглобяване.
  • Спомага за развитието на сръчността и креативността.

В допълнение към това, страхотният аксесоар притежава външен вид на един от главните супер герои на - Marvel DC, а именно самият Супермен. В задният си край фигурката, разполага с място, където се поставят 2 броя CR2025 батерии.

Продукта е изграден от надеждни елементи, така че по отношение на безопасността не трябва да се тревожите. Въпреки това обаче е наложително да прочетете упътването, което ще откриете във вътрешността на кутията.

Dilyana Dimitrova
2020-12-22 12:32:54
Comment rating
интересен е
харесва ми и ни е от ползва вечер като четем книжка преди лягане. ластикът е достатъчно голям и здрав

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими