Мини детска раница - пчеличка с предпазен колан, зелена

SF042-green
Trustpilot stars
Цена: 43,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят Зелен
Пол Унисекс

Цвят: Зелен
Пол: Унисекс
Възраст: 3+ години
Материал: EVA+PU
Отделения: едно основно
Обем: 2.9 литра
Тегло на продукта: 0.228 кг.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: с подплатени регулиращипрезрамки, горна дръжка, силиконови антенки и свалящ се колан за придържане на детето. Подвижният колан гарантира безопастност на детето. Основното отделение се затваря с цип.
ПОЛЗИ:

Раниците Supercute са предназначени за деца в детска или предучилищна възраст.  Те са с решени в ярки цветове и форми вдъхновени от природата или анимационни герои – пчела , калинка, кактус, еднорог и други.  С тях децата приемат чантата и като тяхна играчка.  Различните форми им позволяват да се самоизявят, да покажат себе си по собствен начин.
Често това е първата детска раница.  Тя освен за забавление има възпитателен ефект – учим детето на отговорност и грижа към личните си вещи.  Благодарение на това, че раницата е третирана като любима играчка, децата успяват да създадат и отношение към вещите си – не ги забравят, а напротив – винаги се стремят да са в любимата им раница.
Освен характерните форми, раниците са в няколко размера – от варианти, в които детето побира всички свои по-необходими вещи, до по-малки и стилни чантички, които побират ключове, малко монети и мобилен телефон.
Раниците имат дискретен колан за родителски контрол.  Благодарение на него винаги ще сте сигурни, че детето няма да изскочи по невнимание на улицата, пред някой велосипедист или ще стресне някой домашен любимец в парка.
Раницата е с твърда коруба.  Така всички вещи в нея са защитени и няма да се счупят или смачкат.  В същото време въпреки тази структура, вложените материали са такива, че да не правят раницата твърде тежка за детето.  Презрамките на раницата са регулируеми.  Така тярасте заедно с детето Ви.  
Вътрешната чат на раниците Supercute е рационално организирана – с прегради и ципове, а при някои модели има и джоб от мрежест плат.  Организацията на различните модели е различна и можете да я видите на продуктовите снимки.
Раниците са в по-малък размер – подходящи са за деца, които ходят на детска градина.  По-малката раница, с по-необичайна форма е предвидена да „пасва“ на гърба на по-малки деца, без да им тежи.  Раниците отговарят на всички стандарти за детска безопасност и имат сертификати за това.

https://www.youtube.com/watch?v=CRlawi799eI
Василена Пламенова
2020-09-18 20:00:00
Comment rating
Зелена пчеличка е необичайно, но това сега е модерен цвят. Харесва ми и имаме гуменки в същия цвят.

Светлана Панайотова
2020-09-14 12:40:00
Comment rating
Има калъф за съхранение, добре е изработена, много читав продукт.

Доника Драгостинова
2020-09-13 12:40:00
Comment rating
Хубав подарък за детски рожден ден. Не е поредната ненужна вещ.

Деница Байчева
2020-09-10 15:53:00
Comment rating
Не побира кой знае колко вещи. Но е красива и децата я харесват.

Ирена Радославова
2020-09-10 14:35:00
Comment rating
Весела детска раница. Повече е за забавление, отколкото за носене.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими