Мокри кърпи с капак, 72 бр.

3091-000036_7
Trustpilot stars
Цена: 4,29  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Вид: за лице и тяло
Опаковка: PVC фолио
Разфасовка: 72 бр
Години: 0+ години
Състав: Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Polysorbate-20, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone,Linalool.
Не съдържа: Нежно почистват и хидратират деликатната бебешка кожа, без да я изсушават. Изработени от плътна и мека материя, подходящи за използване върху цялото тяло. Обогатени с алантоин и витамин Е за оптимално овлажняващо и омекотяващо действие. С физиологично pH и аромат на маслина. Без парабени и алкохол.
Начин на употреба: Нежно почистете кожата на вашето бебе при смяна на пелените. Използвайте за хигиена на ръчичките и лицето и при необходимост по време на разходка, игри и забавления.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно, защитено от пряка слънчева светлина място.
Допълнителни характеристики: Нежно почистват, хидратират и успокояват деликатната бебешка кожа. С екстракт от алое и алантоин за оптимално успокояващо и омекотяващо действие. Плътна и мека материя за почистване на цялото тяло.
Държава на произход: България
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими