Натурален еко омекотител, пластмасова бутилка, 940 мл.

240340_old
Trustpilot stars
Цена: 6,19  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Натурален еко омекотител за тъкани, концентрат.

Без ароматизатори и оцветители за хора с алергии и астма.

Забележка: Пазете на недостъпни за деца места.

 

Държава на произход: САЩ
Вид: омекотител
Опаковка: пластмасова бутилка
Разфасовка: 940 мл.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.Подходящ за хора с чувствителна кожа.
Състав: 5– 15% катионни повърхностно активни вещества, феноксиетанол
Не съдържа: Ароматизатори и оцветители, фосфати, избелители на хлорна основа, формалдехиди, ГМО.
Начин на употреба: Поставете дозата в предназначеното за целта място, и пуснете нормалната програма.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Кой не обожава приятният мирис, излъчващ се от току-що почистените дрехи в пералнята ? Не е тайна, но това реално се постига с помощта на така известните перилни омекотители, какъвто е и именно продукта разполагащ се пред вас.

Виждате ги навсякъде, независимо дали е по телевизията или в рекламните брошури и това ви навежда на мисълта дали наистина си заслужават ? За някои омекотителят е изключително важен почистващ препарат, без който те не желаят в никакъв случай да пускат пералнята машина, докато за други е опасен химикал.

Реално погледнато всеки разполага с възможността да изяви свое собствено мнение, но преди да тръгнете да се вслушвате в тях уверете се сами какво въздействие имат те върху самите вас и вашите дрехи.
Ползи: 

Продуктите за тъкани действа почти по същият начин подобно на балсамите за коса. Повечето от тях се състоят от вода, смесена с животински, растителни или минерални вещества. Следователно, когато повърхностно активните елементи се препречат с дрехата те я изпълват със специалните свойства, предоставящи добре познатата мекота и миризма.

Препарата намиращ се пред вас всъщност притежава изцяло натурални съставки. Те не съдържат в себе си ГМО и са напълно безопасни за употреба, като в комбинация с това не причиняват алергични реакции на хората с чувствителна кожа.

Единствените преимущества, които ще извлечете от тях са следните няколко :

  • Повишаване на мекотата.
  • Придава приятен ароматизиращ аромат.
  • Премахване статичното прилепване.
  • Защитава цвета на дрехите.
  • Намалява намачкването.
  • Улеснява процеса на изглаждане и изсъхване.

Това са само част от тях, затова силно ви съветваме възможно най-скоро да се сдобиете с артикула, за да се насладите на всички плюсове, пристигащи заедно с него.

Качеството му е безкомпромисно високо и за доказването на това, той разполага с еко сертификат, доказващ неговата функционалност и дълготрайност. Независимо от това обаче е препоръчително да го държите на трудно достъпни места, за да не попадне в ръцете на вашите деца.

Деница Думанова
2021-01-16 19:04:00
Comment rating
Като всяка майка търся най-добрите продукти за детето ми, но докато не ги изпробвам съм колеблива. След първото пране бях силно впечатлена от аромата и останалите плюсове на продукта.

Емилия Досева
2021-01-15 22:48:00
Comment rating
Омекотява дрехите и ги ароматизира. Доста добър избор направих като се доверих на качеството на препарата.

Мария Анчева
2021-01-14 19:55:00
Comment rating
Еко омекотителят е на много добро ниво – запазва цветовете като нови, също така мирише толкова приятно!

Неделя Крумова
2021-01-13 09:43:00
Comment rating
Обичам дрехите на малката да миришат хубаво, затова този омекотител е доста добър избор. В началото се чудих, докато не го изпробвах. Дъщеря ми не получи алергични реакции, а всичко изпрано беше меко и със запазени цветове.

Каролина Жекова
2021-01-10 20:37:00
Comment rating
От известно време използвам само еко продукти и имам добри наблюдения относно тази марка. Затова препоръчвам омекотителя на всички. Не се колебайте.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими