• Намалена цена

Натурален еко течен перилен препарат за цветно пране, пластмасова бутилка, 1.42 л.

240470
Trustpilot stars
Цена: 12,38  лв
17,69 лв
Спестявате 5,31 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Натурален еко течен препарат за цветно пране, суперконцентрат.

Без оцветители и ароматизатори за хора с алергии и астма.

Забележка: Съхранявайте и транспортирайте при температура 2–25˚C.

 

Държава на произход: САЩ
Вид: течен перилен препарат за цветно пране
Опаковка: пластмасова бутилка
Разфасовка: 1.42 л.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: 5– 15% сапун, 5– 15% нейонни повърхностно активни вещества, <5% ензими: протеаза, липаза, амилаза, мананаза, целулоза, феноксиетанол.
Не съдържа: Оцветители и ароматизатори, фосфати, избелители на хлорна основа, токсични съставки, абразивни вещества, парфюми, оцветители, ГМО.
Начин на употреба: Поставете дозата в предназначеното за това място и пуснете нормалната програма, която използвате.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Цветните дрехи са забавни и свежи, но те се нуждаят от специални грижи, за да може да запазят своите блестящи свойства за дълго. За разлика от черните този тип одежди са способни да избледняват много по-бързо, когато не се полагат адекватни грижи за тях.

Правилното почистване се осъществява в пералнята машина и по този начин ще подпомогнете за запазването на любимият ви цвят. На пръв поглед всичко изброено досега звучи лесно, но всъщност за постигането на целта се нуждаете от качествени препарати.

Точно такива ще откриете в нашата страница, която е посветена именно за това. Разполагащият се пред вас почистващ препарат е изключително функционален и силно ви препоръчваме да му се доверите, тъй като в края на краищата ще останете напълно удовлетворени.

Диана Иванова
2022-04-01 09:51:18
Comment rating
Доволна съм
Който го е грижа за природата и ние като част от нея прeпоръчвам използването на натуралните продукти на Eco Tri-bio natural. Резултатът е повече от добър.

Елица Томова
2021-03-16 20:40:00
Comment rating
Живея в къща със собствена пречиствателна станция. Този е един от най-добрите препарати за пералня, който не убива бактериите в септичната яма.

Марийка Савова
2021-03-15 12:40:00
Comment rating
Природен препарат, само от натурални съставки и така дори и да остане перилно вещество по дрехите не може да предизвика кожни раздразнения. Супер решение.

Ж. Дакова
2021-03-14 08:01:00
Comment rating
Пере както би изпрал всеки традиционене препарат. Няма компромис в качеството на изпиране. Много съм доволна.

Вл. Младенова
2021-03-11 21:50:00
Comment rating
Ние се опитваме да живеем с минимална "въглеродна следа" - цялото семейство. За това се опитваме и да замърсяваме минимално и водата, която използваме. Това е решение, което ни помага.

Стела Деянова
2021-03-07 16:40:00
Comment rating
Големия ми син в периода от 3 до 14 години беше алергичен от куп неща. В това число и дрехите трябваше да са памучни. Перях всичко с допълнително изплакване, за да няма допълнителни раздразнения на кожата. Второто ми дете е същото. Сега обаче с този препарат съм по-спокойна.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими