Натурална сол за съдомиялна, картонена кутия, 1.4 кг.

240330
Цена: 5,19  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер
Доставка от 3 до 5 работни дни
Преглед и плащане
Безплатно връщане (при замяна)
Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)
30 дни срок на връщане

Натурална сол за съдомиялни.

Специална натурална сол, без йод, за омекотяване на водата и защита срещу варовик.

Забележка: Пазете на недостъпни за деца места.

Държава на произход: САЩ
Вид: сол за съдомиялна
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 1.4 кг.
Ползи: Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Натриев хлорид.
Не съдържа: Силна химия, токсични вещества, силно абразивни съставки, силни разтворители, избелители на хлорна основа, фосфати, нонилфеноли, оцветители. Хипоалергенен.
Начин на употреба: Отворете вратата на съдомиялната, издърпайте долната кошница, отворете контейнера за сол и изсипете. След това поставете капачката обратно и затворете. Алтернативно, използвайте съгласно указанията на производителя на съдомиялната.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Всички препарати от серията притежават ЕКО сертификати. Никога не използвайте други видове сол, в това число готварска сол, сол за животни, морска сол и кулинарна сол. Тези видове сол могат да увредят съдомиялната ви, така че да не подлежи на поправка. Важно е да се използва сол за съдомиялни за да се поддържа правилното функциониране на съдомиялната, освен ако водата у дома ви не е вече омекотена. Специална натурална сол за съдомиялни, без йод, за омекотяване на водата и защита срещу варовик. Работи ефективно за защита на вашата съдомиялна, подобрява ефективността й и предотвратява петна и водни знаци върху съдовете и чашите.

Техническо описание

Държава на произход
САЩ
Разфасовка
1.4 кг.
Вид
сол за съдомиялна
Не съдържа
Силна химия
Опаковка
картонена кутия
Ползи
Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Човешката кожа е най-големият орган и затова е много важно с какви продукти я мажем и в какво състояние я поддържаме. Детската козметика е неотменна част от онзи първи списък за покупки, който предшества раждането. И все пак специалистите твърдят, че с ма
Продуктът е добавен към желани продукти