• Намалена цена

Комплект - очила за плуване и тапи за уши - зелен

HL422987_green
Trustpilot stars
Цена: 0,82  лв
0,99 лв
Спестявате 0,17 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят Зелен
Пол Унисекс

Години: 5+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 19 х 13 см.
Тегло на продукта: 0.098 кг.
Материал: пластмаса/ силикон
Ползи: Предпазва очите за плуване под вода.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този минималистичен комплект от очила за плуване и защитни тапи за уши на Huale е възможно най-минималистичния, но същевременно ефективен начин да осигурите комфорт на детето си по време на неговите занимания във вода.

Очилата са с два регулируеми компонента – силиконовата каишка за прикрепване към главата и свързващия елемент между двете отделни части, покриващи очите. Това позволява неограничени възможности за персонализация на формата и размера на очилата според физическите специфики на детето.

Приложените в комплекта тапи за уши са с елементарен, но доказано успешен дизайн – те предотвратяват нахлуването на вода в ушите и могат да спестят значителен дискомфорт по време на плуване и гмуркане, особено на по-чувствителните деца.

Ползи: Когато очите и ушите са защитени, детето може много по-пълноценно да се наслади на заниманията си във вода. Това е валидно както за регулярните спортни занимания в открити и закрити водни басейни, така и за сезонните водни приключения, присъщи за лятото и морето.

Влизането на вода в очите и ушите може в най-добрия случай да предизвика дискомфорт, а в най-лошия – различни раздразнения, възпаления и здравословни проблеми. Носенето на очила и тапи за уши е силно препоръчително както в морето, където водата е солена и не гарантирано чиста, така и в басейните, където са налице различни химически примеси. И в двата случая защитата на уязвимите места способства за по-добрата хигиена и повишената сигурност на детето.

Този комплект на Huale е максимално опростен, така че да представя сигурна защита на възможно най-достъпна за крайния потребител цена. Той е изработен от качествени и надеждни материали в съответствие с всички стандарти за безопасност за продуктите за деца.

Меги Янчулева
2020-07-11 16:25:00
Comment rating
Очилата се регулират много лесно и не стискат сина ми когато плува. За разлика от други, които сме пробвали, тези не зачервяват зоната около очите и това позволява на детето да ходи на плуване с голямо удоволствие. Препоръчвам ги, заслужават си.

Т. Занешава
2020-07-08 15:55:00
Comment rating
Комплектът е много свеж и функционален. Предотвратява навлизането на вода много добре, не сме имали проблеми, дъщеря ми никога не се е оплаквала. За цената си определено си заслужават, особено очилата, които са по-качествени от много по-скъпи, професионални модели, които сме опитвали преди.

Илина Рензова
2020-07-06 16:25:00
Comment rating
Доволни сме от продуктите! Тапите не пропускат водата да нахлуе в ушите на детето, което ме успокоява, имайки предвид, че винаги е имал проблеми след плуване. Очилата също прилепват много добре и най-хубавото е, че не се замъгляват постоянно, така че няма нужда да се чистят непрекъснато.

Боян Аврелов
2020-07-05 20:30:00
Comment rating
Не бих могъл да се оплача от липса на качество. Бях изненадан от функционалността и удобството на продуктите, имайки предвид ниската цена. Вършат си работата точно както е обещал производителят. Не виждам защо трябва да се купуват скъпи очила и тапи, при положение, че тези се справят отлично със задачата.

Дарина Манова
2020-07-03 17:40:00
Comment rating
Взехме комплекта за морето, тъй като малкият винаги се е оплаквал от очилата, които му купуваме от сергиите. Много съм доволен от качеството на продуктите, определено са много по-добри от тези които синът ми е пробвал. Не го убиват когато ги носи дълго време и не му дразнят очите.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими