• Намалена цена

Подводни очила с регулируема рамка

HL361074_orange
Trustpilot stars
Цена: 1,24  лв
1,49 лв
Спестявате 0,25 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.1 кг
Цвят оранжев

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 17 х 5 см.
Тегло на продукта: 0.105 кг.
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Подводните очила с регулируема рамка на Huale са аксесоар за спорт и забавления, който комбинира няколко особено важни за потребителя характеристики – те са минималистични и достъпни, като в същото време са качествени, универсални и лесно приспособими към спецификите на всяко дете.

Очилата са с размер 17 см х 5 см и се препоръчват за използване от деца около и над четиригодишна възраст. Те могат да влязат в действие при занимания, свързани с плуване, гмуркане или гледане под вода – както в открити и закрити басейни, така и в естествени природни водоеми.

Ползи: Едно от най-подчертаните предимства на този модел подводни очила е специалната регулируемата рамка. Нейният прост, но интелигентен дизайн позволява гъвкавост в размера не само на силиконовата каишка, а и на централния елемент, свързващ приставките за всяко око. По този начин се гарантира съвършеното прилепване на очилата върху лицето, а рискът от нахлуване на вода е практически сведен до нула.

Моделът се предлага в широка цветова гама, така че да отговаря на всички стилове, вкусове и предпочитания на родителите и техните деца. Висококачествената пластмаса и силикон гарантират както продължително, така и ефективно и напълно безопасно използване на очилата, независимо от температурата и вида на водната среда – изкуствена, естествена, сладка, солена, с високо, средно или нулево ниво на минерализация.

Винаги използвайте подводните очила в съответствие с препоръките на производителя и ги почиствайте с хладка течаща вода след употреба.

С. Стоянова
2020-07-11 13:50:00
Comment rating
Поръчах очилата за синът ми. Очилата за плуване уплътняват добре на очите, не се пълнят с вода. За любителски очила са много добре. Доволна съм.

Никол Тужарова
2020-07-09 19:30:00
Comment rating
Доволна съм, очилата за плуване бяха в полза на синът ми. Изкарахме прекрасна почивка в спа хотел, където имаше минерален басейн и той си плуваше доволен и щастлив с тях.

Нора Велчева
2020-07-08 10:47:00
Comment rating
Дъщеря ми плува с тях 4-5 дни в море и се представят чудесно, правят много добър вакуум, лесно се регулират , никакво запотяване или замъгляване за дъщеря ми са чудесни вършат страхотна работа за тази цена.

Л. Станева
2020-07-07 21:10:00
Comment rating
За именният ден на Жоро получихме подарък от нашите приятели тези очила за плуване заедно с комплект играчки за пясък, бански и хавлия. Синът ми най-много си хареса очилата за плуване , отдавна искаше да има такива. Сподели ни, че с голямо желание ще ходи на уроците по плуване.

Офелия Груева
2020-07-07 07:14:00
Comment rating
Очилата за плуване са страхотни! Детето ми плува от известно време с тях - леки, удобни, не пропускат вода. Точно това, което търсех. Много сме доволни, препоръчвам.

Х. Асенова
2020-07-01 18:33:00
Comment rating
Прилягат добре към лицето, уплътненията са силиконови. Добри са.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими