• Намалена цена

Памучен къс панталон за бебе за момче, многоцветен

SG59353
Trustpilot stars
Цена: 17,99  лв
29,99 лв
Спестявате 12,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Момче

  • Държава на произход: Бангладеш
  • Закопчаване: копче
  • Цвят: многоцветен
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% памук
  • Крачол: къс
  • Джоб: четири - функционални
  • Принт: флорален

Допълнителни характеристики: Основна причина децата да носят къси панталони е, че те са удобни за тях, особено през топлите месеци на годината, когато температурите са по - високи. Късите панталони предоставят повече вентилация и позволяват на тялото на детето да диша по-лесно.
Освен това, късите панталони са по-лесни за обличане и събличане, което е важно за децата, особено за по-малките. Те могат да се движат свободно и да играят без ограничения. Късите панталони също така могат да помогнат за предотвратяване на прегряването и прекомерното излагане на слънце на най – нежните части от тялото.
Накрая, късите панталони могат да бъдат модерни и стилни, което е важно за децата, особено за по-големите. Те могат да изразят своя индивидуален стил и да се чувстват уверени и комфортни в дрехите си.
Най-добрите къси панталони за деца са тези, които са удобни, издръжливи и са направени от висококачествени материали. Основните характеристики, които трябва да вземете под внимание са – материята, повода за обуването на късите панталони и кройката и начина на закопчаване.
Късите панталони най – често са памучни от тънко трико, дънкови или от леки изкуствени материи.  Памучните къси панталони са най – разпространени.  Тялото с тях диша най – добре. Дънковите са много популярни заради своята издръжливост и универсалност. Изкуствените са много леки, подходящи са за спорт и лесно се перат.
В зависимост от това за какво ще използвате късите панталони би трябвало да подберете подходящ модел за всеки повод.  Тъмните панталони са добра опция за по - официални случаи, като семейни тържества или други събития. Къси спортни панталони са идеални за деца, които обичат да се занимават със спорт. Те предоставят свобода на движението и вентилацията, която е необходима при физически упражнения.
Кройката на късите панталони също е от значение – за игри и спортни дейности са добри панталони с ластик, защото са удобни и лесни за обличане. Често се избират за малките деца, които все още не умеят да се обличат самостоятелно. За разходка в парка или за училищни занимания се избират по – официални кройки (взаимствани от дългите панталони), те често са с регулируема талия и джобове.
При нас можете да изберете късите панталони, които ще бъдат удобни и подходящи за нуждите на вашето дете. За вас остава да съобразите размера, материалите и стила.
Tape a l'oeil - памучен къс панталон за бебе, многоцветен за момче. Със странични външни джобове.  Многоцветен. С принт на флорални мотиви. Текстил: 100% памук.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими