• Намалена цена

Панталон с щампа за момче

24139-088
Trustpilot stars
Цена: 8,10  лв
13,50 лв
Спестявате 5,40 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче
Цвят син

Спортен панталон в тъмносин цвят.

Състав: 100% памук.

 

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: Син
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Пол: Момче
  • Стил: Спортен
  • Материал: 100% памук
  • Крачол: дълъг
  • Джоб: два
  • Кройка: права

Имайки в предвид активността на момчетата никога не е излишно да им закупите резервно спортно долнище. По този начин те ще разполагат с още един комплект в случай на нужда, ако основното им е изцапано или повредено.

Разбира се обаче независимо, че ще го използвате за резерва това не означава да изберете най-евтиното с надеждната да спестите. Щом става въпрос за вашето дете винаги залагайте на качеството.

Точно такова ще откриете и в предлаганият от нас спортен панталон. Освен доказаната си практичност продукта ни се откроява и със сравнително достъпна цена. Ето защо ви съветваме да му се доверите, докато все още има налични бройки.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Ползи: 

Атрактивният модел е собственост на марката производител – Chicco. В неговото съставяне те са използвали само и единствено доброкачествени материи. Натуралните памучни влакна са в основата на структурата му и именно те предоставят несравнимите качества на облеклото.

По отношение на здравината панталонът е безкомпромисен и всичко се дължи на упоритостта на памука. В комбинация с това потребителят ще успее да се възползва и от още няколко допълнителни плюсове.

Те са следните видове :

  • Мекота и удобство
  • Пълна сигурност
  • Еластичност

Пролетно есенният период няма да представлява проблем за спортният комплект, тъй като материята му е изключително изолираща. Това от своя страна няма да позволи на студените ветрове и температури да изстудят загрятото тяло на вашето дете.

Продукта е с размери, правещи го подходящ за 15 месечните бебета. Въпреки това обаче ние разполагаме и с други, които са предвидени за по-големи. Ако евентуално имате въпроси относно поддръжката на долнището ви препоръчваме да се запознаете с инструктажа, който ще получите в пратката.

Там самият производител е описал всичко необходимо за осъществяването на едно правилно почистване. Така ще бъдете сигурни, че ще запазите дрехата изрядна и в добро състояние, за да може детето ви да се радва на нея непрестанно.

Мария Атанасова
2021-12-07 11:38:37
Comment rating
долнище
Много мека материя.Страхотно качество

Цветелина Христова
2021-06-15 14:44:38
Comment rating
Отлично
Супер качество. Много са меки и хубави.

Цеца Маречкова
2020-12-23 13:45:00
Comment rating
Материята е качествена особено за цената си, много се зарадвах като я докосна. Прала съм панталона безброй много пъти и проблеми със свиване нямаме.

Владимира Николова
2020-12-20 20:45:00
Comment rating
Долнището купих защото синът ми много лази, а килимите са груби и всички панталони се късат при коленцата. Платът на това долнище е плътен и не се появяват дупчици дори след дълга употреба.

Иванка Иванова
2020-12-20 15:47:00
Comment rating
От всички долнища, които съм купувал това е единственото, което издържа на месеци ползване и остава непокътнато. Предвид ниската цена съм супер впечатлен!

Пенка Алексиева
2020-12-15 19:19:00
Comment rating
Допада ми колко е издръжливо долнището, след постоянното пране не е изтъняло, въпреки че малкия много лази. Скоро няма да ни се наложи да купуваме ново. Препоръчвам на всички!

Даниела Зорова
2020-11-16 20:21:23
Comment rating
Панталон
Доволни от избора

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими