• Намалена цена

Панталон с щампа и заден джоб за момче

24139-075
Trustpilot stars
Цена: 8,10  лв
13,50 лв
Спестявате 5,40 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче

Спортен панталон в червен цвят.

Състав: 100% памук.

 

  • Държава на произход: Китай
  • Цвят: червен
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Пол: Момче
  • Стил: Спортен
  • Материал: 100% памук
  • Крачол: дълъг
  • Джоб: два
  • Кройка: права

Спортен панталон на марката Chicco.  Моделът е решен в червен цвят с надпис на левия крачол 1 st Division (на български първа група или първа дивизия).
На кръста е декориран със сив кант.  Панталонът се регулира на кръста с връзки и ластик.  Връзките излизат от колана през метални капси, което гарантира, че няма да се скъса в тази част в хода на експлоатацията.  Долнището е с два джоба.  Крачолите завършват с ластик.
Материалът на панталона е 100% памук.  Относително плътен и подходящ за сезони пролет и есен.
За определяне на подходящия размер, използвайте размерната таблица.
За поддръжка на панталона, следвайте инструкциите на производителя, които са на етикета на дрехата.  Дръжте далеч от огън.
 

Спортът е може би една от най-важните частици, които трябва задължително да представим на нашите деца. С него те ще се научат на отговорност и най-вече на това как да се поддържат емоционално и физически здрави.

Преди да преминем към физическите активности обаче е нужно да предоставим адекватно облекло за тази цел. То трябва да бъде изключително еластично и здраво, за да издържа на всякакви напрежения.

Продукта който се разполага пред вас е именно такъв и поради това ви го препоръчваме силно. Той е пригоден за дечица до 15 месечна възраст, но все пак както казахме, колкото по-рано му представите спорта, толкова по-добре за него.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Ползи: Забелязали ли сте, че детето ви изпитва неудобство, когато излезете на разходка ? Причината за това понякога се определя трудно, но в голям процент най-главно се свързва с неговото облекло. Ако то му предоставя дискомфорт е нужно незабавно да го замените. Тук се стича на помощ панталонът на марката – Chicco.

С него малчугана ще може да извлече следните няколко плюсове :

  • Удобство
  • Еластичност
  • Свобода при движение
  • Спортен стил

За разлика от повечето спортни долнища, които предполагаме, че сте срещнали този не може да бъде сравнен с никого. Това се дължи от една страна не неговият зашеметяващ дизайн и от друга на първокачествените материали, използвани за направата му.

По отношение на дизайнът ще забележите, че в горният и долният край панталона притежава ластик. Този ластик всъщност дори е напълно разтеглив, което допринася за изключителното удобство.

Производителят е използвал натурален и надежден памучен материал при изработването на артикула. Той от своя страна не причинява никакви алергични реакции и е доста устойчив при почистване с висока температура. Въпреки това обаче ви съветваме да разгледате предварително инструкциите преди изобщо да преминете към неговата поддръжка.

Мирослава Славейкова
2023-07-20 08:21:32
Comment rating
Панталон
Качествена материя

Мария Атанасова
2021-12-07 11:36:47
Comment rating
панталон
Нямам забележки . Много добро качество.

Марина Георгиева
2020-11-04 14:06:00
Comment rating
Дизайнът е хубав, стилен е и се носи с всякакви блузки понеже не е крещящ. Латикът на ханша е достатъчно стегнат, за да стане и на слабички момченца.

Александрина Симеонова
2020-11-03 13:48:00
Comment rating
Платът, от който е направен панталонът е много плътен и не се къса при игри и всекидневно ползване. Харесва ми, препоръчах го вече на приятелки.

Кристина Алексиева
2020-10-31 20:22:00
Comment rating
Размерът си отговаря прекрасно, нито е прекалено голам панталонът, нито пада при лазене. Доволна съм, препоръчвам с две ръце!

Емили Делева
2020-10-29 19:34:00
Comment rating
Нямам забележки, очарована съм от качеството. Дори при лазене панталонът не се е протрил на коленете и не е изтънял, за разлика от някои други.

Виктория Мулетарова
2020-10-29 12:44:00
Comment rating
Изработката е добра, прала съм панталона многократно и цветът не се е загубил, а самият панталон не се е свил. Много съм доволна, ще поръчам пак.

София Димитрова
2020-10-29 10:45:00
Comment rating
Хубав продукт, оправда очакванията ми. За цената си е перфектен, няма какво повече да искам. Както е тръгнало малкият ще си го носи дълго време, понеже все още изглежда като нов.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими