Памучна пижама с къс ръкав за бебе, многоцветна

CUB1914255
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

  • Държава на произход: Бангладеш
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Пол: Момче
  • Материал: 95% памук и 5% вискоза
  • Ръкав: къс
  • Крачол: дълъг
  • Деколте: обло
Допълнителни характеристики: Изработена с грижа и внимание към всеки детайл, качествената детска пижама " VERY SCARY MONSTER - МНОГО СТРАШНО ЧУДОВИЩЕ" от марката COOL CLUB, произведена в Полша, е идеалният избор за уютен сън и отдих на вашето дете. Тя гарантира максимален комфорт и безопасност за вашето малко съкровище. Тази прекрасна пижама ще осигури най-доброто за детския сън.
Изработена от мека, дишаща и хипоалергенна материя, която не предизвиква дразнене на чувствителната детска кожа. Тя дава възможност на кожата да диша свободно и не предизвиква излишно потене. Съставът й включва 95% памук и 5% вискоза.
Уникалният и креативен дизайн включва ярки и лесно разпознаваеми мотиви и принт на чудовище, които създават игрива и забавна атмосфера.
Съобразено с детските особености, пижамата разполага с ергономичен крой с плоски шевове, които предотвратяват неприятни усещания и дразнене на детската кожа. Меките маншети на ръкавите и крачолите осигуряват идеално прилягане, без да ограничават движението. Състои се от две части, което я прави лесна за обличане и събличане.
Практичността й се подчертава от ластика на долнището, който позволява удобно обличане и събличане без нужда от закопчаване, това е удобство както за родителите, така и за децата.
Подходяща е за пролетните и есенни месеци, благодарение на своите топлоизолационни свойства, които задържат топлината, но предотвратяват прегряването.
Пижамата е произведена съгласно най-високите стандарти за безопасност и качество, гарантирайки, че вашето дете ще се чувства уютно и защитено.
Избирайки детската пижама "VERY SCARY MONSTER - МНОГО СТРАШНО ЧУДОВИЩЕ" от марката COOL CLUB, Полша, вие не само подарявате на вашето дете уют и топлина, но и невероятни моменти по време на игри и сънища. Тази пижама ще бъде надежден спътник в нощните приключения и дневните забавления, създавайки неповторимо усещане за уют и радост.


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими