• Намалена цена

Памучна тениска с надпис Love за бебе, светло зелена

3BR4MM1UO-light green
Trustpilot stars
Цена: 11,94  лв
19,90 лв
Спестявате 7,96 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят Зелен
Пол Момиче

  • Държава на произход: Тунис
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Зелен
  • Сезон: Лято
  • Пол: Момиче
  • Материал: 100%памук
  • Ръкав: къс
  • Деколте: обло
Допълнителни характеристики: Benetton Памучна тениска с надпис Love за бебе, светло зелена за момиче.Тениските са невероятен избор на дреха за малки деца, подрастващи и бебета. Освен че са удобни за носене, те са създадени от меки, дишащи материи, като памук или бамбук, които предоставят комфорт на малките деца, особено през по-топлите дни. Освен това, тениските имат изчистен дизайн, който прави обличането и събличането на малките енергични деца по - лесно и по - бързо. Те се предлагат в различни цветове и стилове, което ги прави популярен избор за малките деца. Те могат да бъдат използвани като спортно, ежедневно или официално облекло в зависимост от случая.
Освен това, тениските са често избрана дреха за спортни дейности, като футбол или баскетбол, поради своята удобност и дишащи материали. Те могат да осигурят свободно движение на ръцете и горната част на тялото, като същевременно запазват топлината.
Тениските също така са издръжливи и устойчиви на износване, което ги прави идеален избор за деца, които обичат да се забавляват и да играят на открито. Освен това, те могат лесно да се перат и сушат, което прави техния поддръжка наистина лесна. Ние сме подбрали внимателно всички наши тениски, използвайки нашия опит и знания, за да създадем най-добрите материали и практични кройки. Така можете да бъдете сигурни, че тениските, които купувате, са изработени от безопасни и нетоксични материали. С нашите тениски може да се уверите, че малките Ви деца ще бъдат удобно, практично и модерно облечени.
UNITED COLORS OF BENETTON - светлозелена тениска за малки деца.  С къси ръкави. Изработена от 100% памук. Решена с принт в лятна плодова тематика надпис - LOVE ( в превод "любов"). На гърба към врата има едно копче за по - лесно обличане и събличане.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими