Памучни раирани чорапи с 3/4 дължина, сини

CH1096-blue
Trustpilot stars
Цена: 10,00  лв
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момче
Цвят син

  • Държава на произход: Италия
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Син
  • Пол: Момче
  • Материал: 80% памук, 17% полиамид, 3% еластан
Допълнителни характеристики: Използването на чорапи има няколко ползи. Те допринасят за затопляне на крачетата. Именно по този начин телесната температура остава постоянна и добре регулирана. Използването им е от полза при носене на обувки. С тяхна помощ ще се подобри сцеплението между крачетата и обувката. Това ще намали риска от разранявания и неволни наранявания. Носенето на чорапи в комбианция с гащеризон или космонавт, осигурява добра защита и приятна топлина, нужна за разходки навън. 
Други теория твърди, че чорапите са от полза дори по време на сън, ако стаята, в която детето спи е с по – ниска температура. Така тялото поддържа топлината и детето остава непробудно и спокойно. 
За този модел детски чорапи, Chicco избира материя със състав от 80% памук, 17% полиамид и 3% еластан. Памукът е материя с естествен произход, която позволява на кожата да диша, мека е и приятна на допир. Полиамида повишава устойчивостта на материята и цветовете. Добавения еластан допринася за разтегливостта, улеснява обуването и събуването на чорапките. Карираната комбинация от сини нюанси прави модела елегантен и лесно приложим към всяка визия. 

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими