• Намалена цена

Пистолет за сняг 3 в 1

YW127887
Trustpilot stars
Цена: 29,91  лв
33,99 лв
Спестявате 4,08 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Години: 8+ години
Пол: Унисекс
Цвят: Многоцветен
Размер: 35.5 х 10.5 х 28 см.
Тегло на продукта: 0.29 кг.
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: 

Бластерът за изстрелване на топки 3 в 1 - незабравимо забавление и развитие!
Вашите деца заслужават най-доброто, когато става въпрос за учене и забавление. С нашия уникален бластер им предоставяме възможността да се потопят в свят, в който забавление и развитие се преплитат. Този иновативен уред ви дава възможността да хвърляте не една, не две, а цели три вида топки - пластмасови (включени в комплекта), водни бомби (също включени в комплекта) или снежни топки.
Но този бластер не е просто за забавление. Той е идеален за развиване на точността и координацията при децата. Те усъвършенстват двигателната си култура, докато се потапят в света на играта.
Освен това, няма нужда да се притеснявате за безопасността на вашите деца. Бластерът е изработен от проверени материали, които са стриктно тествани за качество и издръжливост. Пластмасата, използвана за изработка на играчките, е напълно нетоксична и безопасна.
Този бластер не предлага само забавление - той е перфектният начин за децата да научат основите на стрелбата и да развият уменията си, които са важни за спортове, свързани с точността, като стрелба и много други.
Важно е да се отбележи, че играта с бластера не е ограничена от сезона. Децата могат да се забавляват със снежни топки през зимата или с пластмасови топки през лятото. И за максимално забавление, просто се мокрете с водните бомби през горещите летни дни! Моля обърнете внимание, че играта е предназначена само за открити места, където децата могат да се насладят на играта в пълната си прелест.

Няма компромиси между забавление и развитие - изберете бластерът за изстрелване на топки 3 в 1 и подарете на вашите деца най-доброто от двата свята. Така вие инвестирате в техните способности и създавате незабравими спомени, които ще носят със себе си през целия живот!"

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими