Плетена жилетка с два джоба за бебе момиче, сива

84292-091
Trustpilot stars
Цена: 58,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят сив
Пол Момиче

Плетена жилетка в сив цвят.

Състав: 85% акрил и 15% вълна.

  • Закопчаване: копчета
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: сив
  • Сезон: зима
  • Пол: Момиче
  • Материал: 85% акрил и 15% вълна

Плетена жилетка с два джоба за бебе момиче, сива.  Нежен модел изработен от меки висококачествени материали, осигуряващи топлина и комфорт на бебето.
Жилетката е със състав 85% акрил и 15% вълна.  Акрилът е изкуствен материал, който е лек, топъл и мек на докосване.  Той е издържлив и не се деформира при често пране.  Блендиран с 15% вълна това осигурява допълнителна топлина на дрехата и я прави изключително подходяща за деца.
Жилетката има два джоба и се закопчава с копчета.
Подходяща е за ежедневието през студените дни.
Детските дрехи на марката Chicco се отличават с висока надеждност и качество на вложените материалите и изработка.
 

Зимата е сезон, който е любим за децата, защото е изпълнен с емоции и забавления. Наред с тях обаче е от особено важно значение облеклото, което ще ги придружава в техните веселби. То е от съществена важност и в никакъв случай не бива да бъде пренебрегвано.

Все пак температурите са сравнително ниски и неправилните дрехи биха ги изложили на опасност. В този случай, за да ги предпазите е нужно да ги снабдите с достатъчно изолирани и комфортни облекла.

Ако все още сте закупили такива ви съветваме да обърнете внимание на предлаганият продукт. Той е напълно подходящ за зимата и за вашето дете. Именно поради това ще се опитаме да ви го представим с надеждата да ви убедим.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Ползи: Представяме ви плетената жилетка за бебе момичета на марката  – Chicco. Както споменахме тя е специално пригодена за мразовитите зимни месеци, което си личи по външният и вид. С продукта вашето дете ще може да извлече множество ползи за които ще бъде изключително щастливо.

Въпреки студените температури, тя ще усеща следните преимущества :

  • Комфорт
  • Мекота
  • Гарантирана топлина

Продукта може да се използва над връхни дрехи. Плетеният му дизайн всъщност е доста еластичен, което гарантира, че малчугана няма да изпитва неудобство, носейки го над блузки или тениски.

В предният му край ще забележите две малки джобчета, които са напълно функционални. Горно разполагащите се копчета допълват изящният вид на продукта, поради своят ретро стил. С жилетката ще бъдете сигурни, че момичето ви се намира в пълна безопасност, независимо от ниските температури.

Същността на облеклото е изградено от акрил и вълна. Те от своя страна са доста висококачествени и не предразполагат бебето към поява на алергични реакции. Преди да предприемете първото почистване в пералнята машина е важно да се запознаете с инструкциите на производителят. 

Лидия Банкова Кръстева
2021-12-08 09:34:53
Comment rating
Много съм доволна
Мека жилетка

Виолета Лечева
2021-10-07 13:09:26
Comment rating
Жилетка
Прекрасна е жилетката!

Любов Баздарски
2020-12-31 00:27:34
Comment rating
Прекрасна
Мека и топла

Rositsa Georgieva
2020-12-30 19:02:09
Comment rating
Добър избор
Мека, приятна на допир и красива дрешка.

Райна Димитрова
2020-12-30 10:05:46
Comment rating
Много съм доволна
Мека жилетка.

Магдалена Антова
2020-11-04 09:30:00
Comment rating
Харесва ми как изглежда жилетката, на живо е още по-хубава отколкото на снимките. Семпла е, съчетава се много лесно и през есента и пролетта може да се носи като връхна дрешка.

Екатерина Котева
2020-11-03 18:25:00
Comment rating
Купих жилетката за малката си дъщеря, става й перфектно, дори на ръчичките, което ме изненада приятно. Лекичка е и комфортна.

Г. Георгиева
2020-10-31 10:45:00
Comment rating
Имаме жилетката от няколко месеца и все още не е умаляла на дъщеря ми. Това ми показва, че е разтеглива и би станала на доста дечица.

Димана Николова
2020-10-27 16:12:00
Comment rating
Жилетката става да се носи и върху по-дебели дрешки за максимален комфорт и топлина. Освен, че е практична е и много красива с плетките.

Михаела Кехайова
2020-10-27 08:20:00
Comment rating
Продуктът пристигна по-бързо отколкото очаквах, много се зарадвах. Като размер е много точна, а като материя- плътна, мека и издръжлива. Пак ще поръчам продукт на марката.

Деяна Терзиева
2020-10-26 09:33:00
Comment rating
Жилетката топли повече от очакваното, много е плътна и определено ще си я ползваме често зимата. Препоръчвам с две ръце!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими