Пробиотични дражета с глазура от млечен шоколад Bactojoy

1002_Bactojoy
Trustpilot stars
Цена: 18,69  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.8 кг

Тип: Пробиотик
Възраст: 9+ месеца
Опаковка: Хартиен тубус от трипластова хартия с допълнително вътрешно фолио със сертификат за пряк достъп с хранителни продукти. Рециклируема.
Разфасовка: 50гр., шоколадирани пробиотични дражета.
Състав: Пробиотичен микс (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis), съставки на глазурата от млечен шоколад: захар, какаова маса минимум 25%, какаово масло минимум 25%, мляко на прах минимум 14% (обезмаслено, пълномаслено), емулгатор (соев лецитин), сгъстител (сорбитан тристеарат), ароматизанти (етилванилин, тофи карамел). Съдържа лактоза и соя! Може да съдържа следи от фъстъци и ядки!
Не съдържа: Не съдържа ГМО, консерванти, оцветители, глутен.
Прием: Приемайте по 5гр. от продукта, равняващо се на една чаена лъжичка. За деца, започнете приема постепенно с по-ниски дози, като се препоръчва това да бъде направено опционално като добавка към предпочитана храна. Няма ограничения към хранителни комбинации, да се избягва съвместен прием с твърде горещи други напитки или храни.
Действие: В какви случай се предлага на клиент и как помага: • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора; • подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип; • влияе успокояващо при дълги пътувания; • при смяна на сезоните; • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение; • при констипация; Ключови предимства: • активността на микроорганизмите е с над 30% по-висока от тази на конкурентни продукти (3х109 cfu/g към дата на производство); • уникална комбинация от пробиотични щамове от семейството Lactobacillus и Bifidobacterium, за да се постигне най-благоприятно влияние върху детската стомашно-чревна флора;
Хранителна информация: Протеин: 10.8g/100g, Въглехидрати: 44.8g/100g, Лактоза: <0.8g/100g, Мазнини: 29.2g/100g, фибри – 2.3g/100g. Енергийна стойност: 490kcal/100g; 2044KJ/100g.
Съхранение: Да се съхранява при стайна температура до 25°С. След отваряне да се съхранява в хладилник за не повече от 18 месеца. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Bactojoy пробиотични дражета с глазура от млечен шоколад e пробиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на млечен шоколад, подходящи са като добавка към други ястия – закуски, десерти и др.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими