Пробиотични дражета с глазура от натурален шоколад Bactojoy

1003_Bactojoy
Trustpilot stars
Цена: 18,69  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.8 кг

Тип: Пробиотик
Възраст: 9+ месеца
Опаковка: Хартиен тубус от трипластова хартия с допълнително вътрешно фолио със сертификат за пряк достъп с хранителни продукти. Рециклируема.
Разфасовка: 50гр., шоколадирани пробиотични дражета.
Състав: Пробиотичен микс (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis), съставки на глазурата от натурален шоколад: какаова маса минимум 60%, какаово масло минимум 25%, емулгатор (соев лецитин), подсладители (еритритол, стевия). Съдържа над 10% полиоли и прекомерната консумация може да предизвика лек, слабителен ефект. Не съдържа добавени захари. Може да съдържа следи от мляко и ядки!
Не съдържа: Не съдържа ГМО, консерванти, оцветители, глутен.
Прием: Приемайте по 5гр. от продукта, равняващо се на една чаена лъжичка. За деца, започнете приема постепенно с по-ниски дози, като се препоръчва това да бъде направено опционално като добавка към предпочитана храна. Няма ограничения към хранителни комбинации, да се избягва съвместен прием с твърде горещи други напитки или храни.
Действие: В какви случай се предлага на клиент и как помага: • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора; • подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип; • влияе успокояващо при дълги пътувания; • при смяна на сезоните; • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение; • при констипация; Ключови предимства: • активността на микроорганизмите е с над 30% по-висока от тази на конкурентни продукти (3х109 cfu/g към дата на производство); • уникална комбинация от пробиотични щамове от семейството Lactobacillus и Bifidobacterium, за да се постигне най-благоприятно влияние върху детската стомашно-чревна флора;
Хранителна информация: Протеин: 8g/100g, Въглехидрати: 44.2g/100g, Лактоза: <0.8g/100g, Мазнини: 27.7g/100g, фибри – 7.38g/100g. Енергийна стойност: 323kcal/100g; 1336KJ/100g.
Съхранение: Да се съхранява при стайна температура до 25°С. След отваряне да се съхранява в хладилник за не повече от 18 месеца. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Bactojoy пробиотични дражета с глазура от натурален шоколад e пробиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на натурален шоколад, подходящи са като добавка към други ястия – закуски, десерти и др. С еритритол и стевия – без добавена допълнителна захар.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.
Антония Абаджиева
2021-11-15 08:40:00
Comment rating
Пробиотикът има много приятен вкус и най-важното е, че е направен с натурален шоколад. Детето ми не пропуска да си поиска препоръчителната дневна доза.

Елисавета Гунчева
2021-11-08 08:40:00
Comment rating
Слагам пробиотика в млякото на 10 месечното си бебе. Влияе му добре и двамата сме доволни.

Стафанка Зафирова
2021-11-05 14:50:00
Comment rating
Откакто детето ми пие този пробиотик се изхожда по-редовно. Горещо препоръчвам продукта.

Димитринка Пеевска
2021-11-03 10:50:00
Comment rating
Препоръчвам този продуктб Бебето ми обожава неговия вкус, а й му влияе доста добре.

Дора Ликова
2021-11-02 09:45:00
Comment rating
Доволни сме от пробиотика, защото детето ми го харесва и се отразява добре на коремчето му.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими