• Намалена цена

Пробиотични таблетки с подсладител за смучене или дъвчене Bactojoy

1001_Bactojoy
Trustpilot stars
Цена: 14,77  лв
18,69 лв
Спестявате 3,92 лв
Спестявате 21%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг

Тип: Пробиотик
Възраст: 3+ месеца
Опаковка: Хартиен тубус от трипластова хартия с допълнително вътрешно фолио със сертификат за пряк достъп с хранителни продукти. Рециклируема.
Разфасовка: 30 таблетки
Състав: Пробиотичен микс (Lactobacillus delbrueckii sbusp. bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacteirum infantis), телешка коластра, подсладител (изомалт, инулин), пълнител (магнезиев стеарат), аромат ванилия, антислепващ агент (силициев диоксид).
Не съдържа: Не съдържа ГМО, соя, консерванти, оцветители, глутен.
Прием: Приемайте по 1-2 таблетки за смучене и/или дъвчене дневно. За максимално въздействие и поддържане на оралната хигиена, приемайте по една таблетка след хранене.
Действие: Bactojoy таблетки за смучене е синбиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus и коластра. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен вкус на ванилия. Действа още от устната кухина и подобрява оралната хигиена. В какви случай се предлага на клиент и как помага: • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора; • подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип; • влияе успокояващо при дълги пътувания; • при смяна на сезоните; • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение; • при констипация;
Хранителна информация: Протеин: 17-21g/100g, Въглехидрати: 34-38g/100g, Лактоза: <4g/100g, Мазнини: 1.5-2.5g/100g. Енергийна стойност: 232kcal/100g; 983KJ/100g.
Съхранение: Да се съхранява при стайна температура до 25°С. След отваряне на оригиналната опаковка, за максимална ефективност, се препоръчва хладилно съхранение. Не използвайте, ако оригиналната опаковка е с нарушена цялост.
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Подпомага поддържането на нормалния баланс на храносмилателната система и нормалната функция на имунната система. Подходящ за прием по време на и след лечение с антибиотици.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.
Евгения Шаварска
2021-01-08 09:00:07
Comment rating
Много вкусни
Много се радвам че намерих дъвчащи пробиотици , вместо големите таблетки и капсули. Имат приятен ванилово - млечен вкус

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими