Раница тип мешка , зелена

6353491
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят Зелен
Пол Унисекс
Възраст 3+

Вид: раница
Цвят: Зелен
Пол: Унисекс
Материал: 100% полиестер
Отделения: едно
Колелца: не
Дръжка: не
Размер: 32X38 см.
Обем: 3 л.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Страхотната училищна раница за деца трябва да може да събира всички неща, от които те се нуждаят за учебния ден. Тя също така трябва да е с подходящ размер и за деца с по-малки тела и да е удобна за носене.  И тъй като децата ще носят раница всеки ден през учебната година (и дори и след това), тя трябва да бъде издръжлива и да се предлага в достатъчно цветове и дизайн, за да позволи на децата да изразят чувството си за стил.
От много време насам тествахме близо популярни раници за деца,  Раниците, които препоръчваме, отговарят на различни възрасти (от предучилищна възраст до средно училище) и са щателно проверени по няколко критерия – комфорт и издръжливост и се отличават с интелигентна организация и висококачествена конструкция. 
Zy Clothing - мешка в зелен цвят.  Изключително практичен аксесоар за носене на малки по обем вещи.  Възможно е да се използва и като чанта за съхранение на обувки или използвани дрехи след спорт.  Материята е специално подбрана и не позволява задържане на петна, пере се лесно, съхне бързо и няма нужда от гладене.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими