Safemoney - електронна касичка за пари, сейф - полицейска кола

589-13B
Trustpilot stars
Цена: 41,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.8 кг
Пол Унисекс
Цвят син

SKY
Вид: Касичка
Години: 3+ години
Цвят: Син
Пол: Унисекс
Батерии: Да
Тип батерия : 3*АА
Размер: 13.5 х 27 х 11.3 см.
Размер на опаковката: 16 х 30 х 15.5 см.
Тегло на продукта: 0.71 кг.
Материал: ABS
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Полицейската кола е много атрактивна идея за спестовна касичка. Safemoney е електронна касичка с парола, в която може да се спестяват както монети (специален отвор в покрива за монети), така и цели банкноти, които автоматично изърпва, когато ги приближите до процепа. Поставянето на пари в касичката е придружено от много атрактивни светлинни ефекти. Отваряйки задната врата със съответната парола ще можете да извадите събраните пари. Този детски сейф работи с батерии 3*АА (не са включени). Първоначална парола (0000). Промяна на паролата: когато вратата е отворена, натиснете и задръжте клавиша „*“, въведете четирите нови цифри, натиснете и задръжте клавиша „#“, за да потвърдите новата парола. Когато забравите паролата си, можете да извадите батериите и да я оставите да възстанови фабричната парола от четири нули.
Милко Йорданов
2023-11-23 07:07:42
Comment rating
Интересна касичка
Смятам, че интерактивната кола-касичка е качествено изработена и е подходящ интересен за тях начин за приучване на децата от малки на спестовност, което е основното предназначение на детските касички.

Дора Колева
2023-04-28 15:38:58
Comment rating
интересно
Интересна играчка с възпитателна идея. Забавна за децата и ги приучава към пестеливост. Но по отношение на използваните материали и изпълнение, има много какво да се желае. Лесно дефектира. А е играчка в ръцете на малчуганите. Идеята е добра, изпълнението - не толкова.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими