• Намалена цена

Шал с апликация, черен

CAG1906764
Trustpilot stars
Цена: 11,19  лв
19,99 лв
Спестявате 8,80 лв
Спестявате 44%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момиче
Цвят черен

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Черен
  • Сезон: Есен
  • Година: 2021
  • Пол: Момиче
  • Материал: 100% полиестер
Допълнителни характеристики: Cool club Шал с апликация, черен за момиче. Независимо дали детето Ви ще има забавления в снега или просто искате да се придвижите през мразовито студеното зимно време, от решаващо значение е да сте сигурни, че детето Ви е добре екипирано. Шаловете са аксесоар, който повечето много хора смятат за по-скоро за мода, отколкото за начин за осигуряване на топлина.  Въпреки че шаловете имат способността да внесат малко живот в иначе скучно облекло, те също са ключова част от всяко облекло, предназначено да Ви топли.
Шаловете позволяват да се предпазите от острия студен зимен въздух.  Шията често е изложена на открито - независимо дали сте облечени с яке или не.  Разбира се, че якетата осигуряват защита, но често може да е неудобно с ципа, който ако е закопчан докрай пречи, тъй като яките на якето често са твърди и дебели.  Когато носите шал, можете да защитите врата с лекота и комфорт.  Можете също така да защитите носа и ушите – части от главата, където яката на якето не достига.
Шаловете позволяват да създадете топъл въздушен джоб близо до лицето си, поддържайки го топло.  Шаловете са толкова важен аксесоар е, защото когато вдишвате леденостудения въздух, дробовете ви са изложени на ниски температури.  Това е опасно за здравето.  Като носите шал около устата си, той създава изолация и джоб с топъл въздух.  Този джоб може да помогне за намаляване на влиянието или дискомфорта от студа.
Въпреки че за много хора носенето на шал е просто начин да са модерни, те всъщност предлагат много повече на тези, които ги носят.  Поради тяхната роля в съвременната мода и общата функционалност, която предлагат, има широка гама от стилове, от които да се избира.  По този начин хората могат да получат най - доброто – моден аксесоар и стимулиране на тяхното здраве и имунна система – като носят стила и модела шал, който преценят, че е подходящ за тях.
Cool club - шал в черно.  Като акцент в двата края шалът е завършен с малка апликация в бяло наподобяваща котешка муцунка.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими