Шал яка с декоративна плетка и златни нишки, беж

CAG190204
Trustpilot stars
Цена: 23,47  лв
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момиче
Цвят беж

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Беж
  • Сезон: Зима
  • Година: 2021
  • Пол: Момиче
  • Материал: 99% акрил;1% метализирини нишки
Допълнителни характеристики: Cool club шал яка с декоративна плетка и златни нишки, беж за момиче. Без значение дали детето Ви ще играе навън или просто искате да се придвижите през по – студените дни, от решаващо значение е да сте сигурни, че синът или дъщеря Ви са добре облечени. Шаловете са аксесоар, който често се смята по-скоро за мода, отколкото за начин за осигуряване на топлина. Наистина шаловете имат способността да внесат малко живот в скучно облекло. Те обаче също са ключова част от всеки екип за студено време.
Шаловете позволяват да се предпазите от острия студен въздух.  Врата на детето често е изложен на открито - независимо дали се носи яке или не. Разбира се, че връхните дрехи осигуряват защита, но често може да е неудобно с висока яказакопчана догоре, тъй като дрехите за навън са твърди и дебели. Когато се носи шал, може да защитите врата с лекота и комфорт. Също така ако покривате носа и ушите – части от главата, където яката на якето не достига, те също остават на топло.
Шаловете създават топъл въздушен пояс близо до лицето и работят като изолация. Шаловете са толкова важен аксесоар, защото когато се диша студен въздух, дробовете са изложени на по - ниски температури. Това е опасно за здравето.  Като се носи шал около устата, там въздухът е по - топъл и вдишането е с по - малко студен въздух. Този въздушен джоб може да помогне за намаляване на влиянието или дискомфорта от студа.
Въпреки че за много хора носенето на шал е просто начин да са модерни, този аксесоар дава много повече на тези, които ги носят. Тук ще Ви предложим широка гама от стилове, от които да избирате.  По този начин ще получите най - доброто – моден аксесоар и грижа за здравето и имунната система на децата. Cool club шал яка с декоративна плетка и златни нишки, беж за бебе момиче.  Вътрешната част на шала е подплатена с полар.  Това е гаранция за допълнителна топлина на продукта.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими