• Намалена цена

Шал за момиче, сив цвят

MA840094
Trustpilot stars
Цена: 11,99  лв
19,99 лв
Спестявате 8,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят сив
Пол Момиче

  • Държава на произход: PRC
  • Цвят: Сив
  • Пол: момиче
  • Материал: 100% полиестер
Допълнителни характеристики: Idexe Шал за момиче. Шаловете са аксесоар, който повечето много хора смятат за по-скоро за мода, отколкото за начин за предпазване от студ.  Въпреки че шаловете имат способността да внесат малко живот в иначе скучно облекло, те също са ключова част от всеки екип, предназначен да Ви защитава.
Шаловете позволяват да се предпазите от хладния есенен полъх или от острия студен зимен въздух.  Шията често е изложена на открито - без значение дали сте облечени с яке или не.  Разбира се, че якетата осигуряват защита, но често може да е неудобно с ципа, който ако е закопчан докрай пречи, тъй като яките на якето често са твърди и дебели.  Когато носите шал, можете да защитите врата с лекота и комфорт.  Можете също така да защитите носа и ушите – части от главата, където яката на якето не достига.
Шаловете позволяват да създадете топъл въздушен джоб близо до лицето си, поддържайки го топло.  Шаловете са толкова важен аксесоар е, защото когато вдишвате леденостудения въздух, дробовете ви са изложени на ниски температури.  Това е опасно за здравето.  Като носите шал около устата си, той създава изолация и джоб с топъл въздух.  Този джоб може да помогне за намаляване на влиянието или дискомфорта от студа.
Въпреки че за много хора носенето на шал е просто начин да са модерни, те всъщност предлагат много повече на тези, които ги носят.  Поради тяхната роля в съвременната мода и общата функционалност, която предлагат, има широка гама от стилове, от които да се избира.  По този начин хората могат да получат най - доброто – моден аксесоар и стимулиране на тяхното здраве и имунна система – като носят стила и модела шал, който преценят, че е подходящ за тях.
Idexe - тънък шал в сиво.  Подходящ е за хладно време през пролетта или есента.  Едноцветен.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими