Зимна шапка с фигурален принт

3-004278-Ecru
Trustpilot stars
Цена: 31,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Зима
  • Година: 2019
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: външна страна:70% акрил 30% вълна, вътрешна страна: 100% памук
  • Ползи: Когато се намира в пасивно състояние, тялото отделя по-ограничено количество топлина и съответно има нужда от допълнителна защита срещу простуда. Ето защо, по време на излизанията, които не са свързани с интензивна игра, е необходимо максимална част от тялото на детето да е покрита и старателно защитена. Това именно е основната функция на тази ежедневна зимна шапка за цялата глава.

    Именно главата е мястото, от което се отделя най-голямо количество топлина – затова носенето на подходяща шапка е важно условие за съхраняване на топлината. Зимната шапка за цялата глава покрива еднакво добре врата, шията, тила и ушите - основните области, изстиването на които най-често се свързва с проява на еднократно или хронични простудни заболявания, включително отит и синузит.

    Зимната шапка с фигурален принт на TUTU е мека, удобна и стилна. Тя е пригодна за интензивна ежедневна употреба за момиченца и момченца между три и девет години, според избрания размер. Шапката е произведена от 100% висококачествени материали, комбинирани за постигане на нежност отвътре и сигурна защита отвън. Комбинацията между памук и вълна носи максимални ползи както за задържане на топлината, така и за нежното й равномерно разпространение върху повърхността на главата и ушите.

    Моделът съчетава лесно слагане с максимална безопасност при носене - той е достатъчно свободен, за да влиза без проблем през главата на детето и с оптимална обиколка, така че да задържа топлината без излишно да притиска врата и шията. Шевовете му са нежни, без релефи, издатъци или груби възли, които да предизвикват дразнение при продължителен непосредствен контакт с кожата.

Допълнителни характеристики: Децата носят повече шапки от възеастните.  Тъй като се движат много и интензивно, при по - ниски температури през главата те отдават повече топлина и се потят.  За да не загубват телесна температура и да не се разболяват, те трябва да носят шапка.  Моделът съчетева в себе си функциите на шапка и шал.  Нахлузва се през главата, закрива цялата глава, като е оставен кръгъл отвор само за очите и носа.  По издължената долна част изцяло покрива врата на детето. Вътрешната част на шапката е с памучна подплата, която гарантира комфорт и удобство.

Донка Христова
2020-12-28 07:02:00
Comment rating
Акрила я прави по-устойчива - не се разтяга при пране, вълната в преждата топли и за не е подразнена или наелектризирана детската кожа от акрилните нишки, има памучна подплата от вътрешната страна.

Кръстина Дотова
2020-12-24 14:30:00
Comment rating
Изпотяваме се в тази шапка, но всичко е покрито - цялата глава, вратлето, устата и ушите. Така няма да настине.

Вяра Минкова
2020-12-23 14:50:00
Comment rating
Заради това, че е през цялата глава ми харесва. Остава много малка част незащитена.

Фани Йонова
2020-12-20 20:56:00
Comment rating
Шапката е с два слоя - плетена отвън и памучен текстил отвътре. Така е по-топла и памучната подплата е по комфортна.

П. Котева
2020-12-20 14:04:00
Comment rating
С тази шапка са покрити и челото и устата и врата. Като резултат детето няма да настине на открито.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими