Шапка за момиче за ежедневието през студените дни

3-004278-Pink
Trustpilot stars
Цена: 31,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момиче
Цвят розов

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Зима
  • Година: 2019
  • Пол: Момиче
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: външна страна:70% акрил 30% вълна, вътрешна страна: 100% памук
  • Ползи: Когато се намира в пасивно състояние, тялото отделя по-ограничено количество топлина и съответно има нужда от допълнителна защита срещу простуда. Ето защо, по време на излизанията, които не са свързани с интензивна игра, е необходимо максимална част от тялото на детето да е покрита и старателно защитена. Това именно е основната функция на тази ежедневна зимна шапка за цялата глава.
    Именно главата е мястото, от което се отделя най-голямо количество топлина – затова носенето на подходяща шапка е важно условие за съхраняване на топлината. Зимната шапка за цялата глава покрива еднакво добре врата, шията, тила и ушите - основните области, изстиването на които най-често се свързва с проява на еднократно или хронични простудни заболявания, включително отит и синузит.

    Зимната шапка на TUTU е мека, удобна и стилна. Тя е пригодна за интензивна ежедневна употреба за момиченца между три и девет години, според избрания размер. Шапката е произведена от 100% висококачествени материали, комбинирани за постигане на нежност отвътре и сигурна защита отвън. Комбинацията между памук и вълна носи максимални ползи както за задържане на топлината, така и за нежното й равномерно разпространение върху повърхността на главата и ушите.

Допълнителни характеристики: Децата носят повече шапки от възеастните.  Тъй като се движат много и интензивно, при по - ниски температури през главата те отдават повече топлина и се потят.  За да не загубват телесна температура и да не се разболяват, те трябва да носят шапка.  Моделът съчетева в себе си функциите на шапка и шал.  Нахлузва се през главата, закрива цялата глава, като е оставен кръгъл отвор само за очите и носа.  По издължената долна част изцяло покрива врата на детето. Вътрешната част на шапката е с памучна подплата, която гарантира комфорт и удобство.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Мария Ковачева
2022-01-08 14:56:01
Comment rating
Доволни сме
Шапката много добре пасва на главата и предпазва от вятър. Детето я хареса веднага.

Т. Иванова
2020-11-03 09:05:00
Comment rating
Шапката е много сладка, допада ми бледият цвят и интересният дизайн. Много е мекичка и топли главата навсякъде. Перфектна за много студено време.

Жечка Ковачева
2020-11-01 14:22:00
Comment rating
Допада ми изработката на продукта и материята, от която е изработен. Прилепва добре и не пропуска студ. Става дори за дечица с по-малки главички, разтеглива е.

Божина Благоева
2020-10-30 18:40:00
Comment rating
Шапката наистина ме впечатли, материята е мека и пухкава без да боцка или дразни главичката. Дизайнът е свеж и много подходящ избор за момиченце.

Цвета Спасова
2020-10-30 07:51:00
Comment rating
Дъщеря ми не спира да получава комплименти откакто има шапката. Наистина стои много сладко, макар че се притеснявах, че може да е странно заради формата, която обаче се оказа идеална.

В. Алексиева
2020-10-26 21:25:00
Comment rating
Явно детето ми много харесва шапката, понеже другите ги сваля непрекъснато и отказва да ги носи, но тази й е удобна. Много е топла и покрива добре ушите.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими