• Намалена цена

SLATINA цял спортен бански, розов

FAT0073
Trustpilot stars
Цена: 41,40  лв
69,00 лв
Спестявате 27,60 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят розов
Пол Момиче

{_Характеристики_списък | raw} {(Допълнителни_характеристики == '' ? '' : '

Допълнителни характеристики: Спортен бански костюм Fila Slatina в розов цвят - перфектната комбинация от стил и функционалност за всички ваши водни приключения. Изработен с грижа, този бански костюм е проектиран да придаде нов облик на модната ви игра край басейна, като същевременно осигурява максимален комфорт и поддръжка.
Външната материя на банския костюм е съставена от висококачествена смес от 82% полиамид и 18% еластан. Тази комбинация осигурява перфектен баланс между еластичност и издръжливост, което ви позволява да се движите с лекота и увереност във водата. Материята предлага и отлична устойчивост на хлор, като осигурява дълготрайна жизненост на цветовете и запазване на формата.
Спортният бански костюм Fila Slatina в розов цвят се отличава с шикозен и модерен дизайн без гръб, който добавя нотка изтънченост към плажния ви ансамбъл. Деколтето е внимателно изработено, като осигурява достатъчно покритие и поддръжка. Той постига идеален баланс между стил и практичност, като ви позволява да сте модерни, без да правите компромис с комфорта.
С елегантния си и минималистичен външен вид банският костюм се отличава с изчистен десен, което го прави универсална част, която с лекота допълва всяка визия на плажа или край басейна. Независимо дали предпочитате да съчетавате с цветни аксесоари, или да запазите простотата и елегантността, спортният бански Fila Slatina в розов цвят е перфектен за вашия личен стил.
Този бански костюм е подходящ за различни водни дейности - от неангажиращи обиколки в басейна до енергични мачове по плажен волейбол. Проектиран е така, че да остане здраво на мястото си, благодарение на отличната си кройка и свойствата за запазване на формата. Независимо дали се гмуркате във вълните, или се излежавате под слънцето, можете да разчитате, че спортният бански костюм Fila Slatina в розов цвят ще ви осигури необходимата опора и свобода на движенията.
Насладете се на перфектната комбинация от стил, комфорт и издръжливост с банския костюм Fila Slatina Sporty. Подобрете колекцията си от бански костюми и обръщайте внимание на всички, където и да отидете, като уверено се разхождате в този изключителен бански костюм от Fila.

Поддръжка: {random(["Спазвайте", "Следвайте", "Вижте" ]) } инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими