• Намалена цена

Спортен дълъг панталон, черен

12190406-Black
Trustpilot stars
Цена: 23,99  лв
39,99 лв
Спестявате 16,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Момче
Цвят черен

{_Характеристики_списък | raw} {(Допълнителни_характеристики == '' ? '' : '

Допълнителни характеристики:  Децата носят панталони по различни причини. На първо място, панталоните осигуряват защита и топлина на краката, което е особено важно през студените месеци или при дейности на открито. Панталоните също така осигуряват защита от драскотини, удари и натъртвания по време на игра.
В допълнение към функционалните си предимства панталоните могат да бъдат и модно изразяване на децата, като им позволяват да изразят своя личен стил и индивидуалност. Панталоните могат да се съчетават с различни горнища и обувки, за да се създаде цялостен тоалет, което ги прави универсално допълнение към гардероба на всяко дете.
Удобните и стилни панталони са проектирани с мисъл за вашите малчугани, като осигуряват перфектната комбинация от мода и функционалност. Детските панталони трябва да са не само удобни и стилни, но и да са дълготрайни! Децата могат да бъдат невнимателни към дрехите си, ето защо панталоните трябва да са проектирани така, че да издържат дори на най-активните и приключенски настроени деца. Висококачествените материали и експертната изработка гарантират, че панталоните ще издържат на безброй пранета и носене, така че можете да сте сигурни, че детето ви ще ги използва дълго. 
Изработените от висококачествени материали, добрите панталони са меки и нежни към деликатната кожа на вашето дете, като гарантират, че то ще се чувства удобно през целия ден.  Детските панталони се предлагат в разнообразни ярки цветове и закачливи модели, което ги прави идеалното допълнение към гардероба на всяко малко дете. Независимо дали вашето мъниче тича по детската площадка или просто се излежава вкъщи, панталоните са идеалния избор.
Jack & Jones Junior - спортен панталон за момче.  В черен цвят. С ластик на всеки крачол. С връзка и ластик на кръста. Трико със съдържание 85% памук и 15% полиестер.


Поддръжка: {random(["Спазвайте", "Следвайте", "Вижте" ]) } инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими