• Намалена цена

Топкометател 2 в 1

YW127882
Trustpilot stars
Цена: 8,44  лв
12,99 лв
Спестявате 4,55 лв
Спестявате 35%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен

Години: 8+ години
Пол: Унисекс
Цвят: Многоцветен
Размер: 36 х 7.5 х 23 см.
Тегло на продукта: 0.26 кг..
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Уред за хвърляне на топки 2 в 1 за деца - учене и забавление в едно!
Вашите деца заслужават най-доброто, когато става въпрос за учене и забавление. С нашия уред за хвърляне на топки 2 в 1 те ще развиват уменията си и ще се забавляват едновременно. Този уникален уред предлага две вълнуващи възможности за игра - хвърляне на пластмасови топки (които са включени в комплекта) или снежни топки.
Обаче, този уред не е просто за забавление. Той е чудесен инструмент за учене и развиване на координацията между ръцете и очите на вашите деца. Те могат да се забавляват, докато подобряват двигателната си култура и уменията си за замахване. Това е начин да научат основите на замахване и уменията за игри с малки топки като тенис и бейзбол.
Важен е и фактът, че с този уред за хвърляне на топки, децата могат да се забавляват без страх от нараняване или разрушаване на околните предмети. Той е изработен от безопасни материали, които са тествани за качество и издръжливост. Така можете да се чувствате уверени, че вашите деца са в безопасни ръце.
Играта с уреда е подходяща както през зимата със снежни топки, така и през лятото с пластмасови топки. Така че, независимо от сезона, вашият дете може да се забавлява и да подобрява уменията си. Моля обърнете внимание, че играта се препоръчва само за открити места.
Да се учи и да се забавлява - с нашия уред за хвърляне на топки 2 в 1, вашето дете ще има най-доброто от двете. Подарете им възможността да развиват уменията си и да създават спомени, които ще ги пратят в бъдещето. Не се колебайте, инвестирайте в тяхното учене и забавление днес!
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими