Ученическа раница, Midi Green Robo Dragon

50013807
Trustpilot stars
Цена: 129,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.9 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

Цвят: Многоцветен
Пол: Момче
Материал: Полиестер
Джобове: два
Дръжка: да
Обем: 15 л
Тегло на продукта: 0.9

Размери: 32х38х22
Държава на произход: Германия
Допълнителни характеристики: Herlitz е германска марка известна с производството на ученически пособия и офис продукти.  Компанията предлага раници за ученици, които се отличават с удобството при носене, високо качество нна материалите и висока степен на безопасност.  Качеството на продукта, безопасността и ергономичността на раниците са най-висок приоритет на Herlitz.  Така те гарантират дълготрайността на продуктите си.
Моделът Midi Green Robo Dragon e с чудесен и фин дизайн, който стои добре на деца с тесни рамене.  Моделът е ергономично оформен, дишаща гръбна подложка с мека Premium мрежа.  Има двойно регулируеми презрамки, покрити с мрежа, което омекотява и прави носенето по приятно.  Оборудвана е със светлоотразителни елементи, от всички страни, което гарантира че детето, ще се вижда добре в тъмното.  Раницата е със стабилно пластмасово дъно с крачета, което предпазва от прах и влага.  С две отделения и малък джоб с цип от вътрешната страна, както и два странични джоба с цип от външната страна.  Изработена от висококачествена материя с водо отблъскваща повърхност.

Дияна Недялкова
2021-09-06 13:40:20
Comment rating
Супер
Чудесен продукт. Препоръчвам!

С. Друмева
2020-08-12 13:45:00
Comment rating
Раничката беше подарък за сина ми, който тази година беше първи клас. Толкова сме доволни, че попитахме сестра ми откъде я е взела за да купим на същата марка, когато малкият порасне и реши, че иска нещо за по-големи деца. Перфектна е, качеството е много високо, нямам оплаквания!

Димитрина Георгиева
2020-08-09 21:01:00
Comment rating
Избрах раницата заради модерния и свеж дизайн, не мислех много преди да я купя. Тя все пак се оказа много добър избор за сина ми, който сега ще е трети клас. Има отделение отвътре и така разделяме тетрадките от учебниците, а отстрани могат да се слагат всякакви важни неща.

Калояна М.
2020-08-09 17:40:00
Comment rating
Продуктът ме изненада, не очаквах да е толкова удобна за носене раницата. Гърбът е мек и не запотява и презрамките също са някак удебелени и меки и колкото и да е тежка чантата, на малкия си му е удобна за носене. Пак бих взел продукт на марката!

Нина М.
2020-08-05 10:51:00
Comment rating
Смятам, че раницата е отличен избор за първолаци. Има достатъчно джобчета и със сина ми можем да рапределим нещата така, че винаги да знае кое къде се намира. Отваря се по интересен начин и картинката е много готина, не е бебешка и раницата ще може да се ползва доста време.

Дюлгерова Н.
2020-08-03 19:30:00
Comment rating
Харесва ми как се отваря и затваря раницата, така ми е по-сигурно, че няма опасност нещо да бъде откраднато в метрото. Тя е здрава и твърда, напълно е способна да издържи купища учебници и след доста ползване е без нито една забележка. Препоръчвам с две ръце!

Петра Христова
2020-08-01 14:25:00
Comment rating
Раницата е перфектна за училище. Дъното е твърдо и така независимо от броя на учебниците, които сина ми носи в нея, чантата не се деформира. Дръжките са дебели и меки, не дразнят кожата на раменете, впивайки се в тях, а и така съм сигурна, че няма да се скъсат.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими