Ученическа светеща раница с принт на lol за момиче

2100002581
Trustpilot stars
Цена: 69,80  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

Цвят: многоцветен
Пол: момиче
Възраст: 6+ години
Материал: 100% Полиестер
Джобове: един
Отделения: две
Колелца: не
Дръжка: да
Обем: 8 литра
Тегло на продукта: 0.483

Допълнителни характеристики: Страхотната училищна раница за деца трябва да може да събира всички неща, от които те се нуждаят за учебния ден. Тя също така трябва да е с подходящ размер и за деца с по-малки тела и да е удобна за носене.  И тъй като децата ще носят раница всеки ден през учебната година (и дори и след това), тя трябва да бъде издръжлива и да се предлага в достатъчно цветове и дизайн, за да позволи на децата да изразят чувството си за стил.
От много време насам тествахме близо популярни раници за деца,  Раниците, които препоръчваме, отговарят на различни възрасти (от предучилищна възраст до средно училище) и са щателно проверени по няколко критерия – комфорт и издръжливост и се отличават с интелигентна организация и висококачествена конструкция. 
LOL - раница за момиче в синьо и розово. Оборудвана е с две отделения, които са с отделни ципове за закопчаване. Има един страничен, външен джоб.  Презрамките са широки, омекотени и гарантират, че може да се носят и по-тежки вещи без да се чувства неудобство.  В предната част има лента с LED светлини, които са забавление и мярка за безопасност в тъмната част на деня.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими