Уред за приготвяне на здравословна бебешка храна Philips AVENT 4 в 1

13_50403148
Trustpilot stars
Цена: 369,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 3.4 кг

Уред за приготвяне на здравословна бебешка храна 4 в 1 Philips AVENT

Уредът приготвя храна от много фино пасирани плодове и зеленчуци до комбиниране на съставки и получаване на текстури на парченца.

Комплектът съдържа и вкусни рецепти за отбиване от специалиста по детско хранене.

Вид: Уред за приготвяне на здравословна бебешка храна
Модел: 4 в 1
Цвят: Многоцветен
Мощност: 400 W
Комплекта включва: комбиниран уред за готвене на пара, съд за съхранение 120 мл, шпатула, книжка с рецепти за отбиване и захранване
Размер на продукта: 25 х 37 х 20 см
Тегло на продукта: 3.4 кг
Държава на произход: PRC
Гаранция: 24 месеца

Допълнителни характеристики: Пълноценната храна е от съществено значение за здравословното развитие на бебето. Благодарение на четирите си функции – готвене на пара, пасиране, размразяване и претопляне, уредът за приготвяне на здравословна бебешка храна 4 в 1 ви помага да приготвяте вкусни, домашно приготвени храни, съобразени с неговите нужди. Уникална технология позволява при готвене парата да циркулира нагоре от дъното, като така се гарантира, че всички съставки са сготвени равномерно, без варене. Текстурата, полезните хранителни вещества и течностите са запазени до пасирането. След като съставките са се задушили, трябва само да обърнете каната и да я заключите на място, за да пасирате до желаната консистенция. Каната е с вместимост 1 л, като може да се приготвят до 4 хранения наведнъж в нея, като позволява и до 720 мл. течности за пасиране. Уредът приготвя храна от много фино пасирани плодове и зеленчуци до комбиниране на съставки и получаване на текстури на парченца. Комплектът съдържа и вкусни рецепти за отбиване от специалиста по детско хранене д-р Ема Уилямс. Всички части на уреда, с изключение на основния блок , могат да се измиват в съдомиялна машина.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими