Воден пистолет с помпа и голям резервоар, зелен

HL426944_green
Trustpilot stars
Цена: 3,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.2 кг
Цвят Зелен

Възраст: 4+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 36 х 18 х 6 см
Тегло на продукта: 0.210 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Този модел воден пистолет на Huale комбинира в себе си няколко предимства, превръщащи го в едноличен бестселър сред тази категория продукти.

Той има средна големина (36 х 18 х 6 см), поради което е оптималният, подходящ за всички цели и възрасти продукт от тази категория.

Също така, моделът има резервоар Super с допълнителна вместимост, позволяващ по-продължителна стрелба без нужда от презареждане.

Стрелбата се осъществява с помпа или спусък – едно допълнително предимство, повишаващо гъвкавостта и адаптивнстта на продукта според вкуса на детето.

Не на последно място – водният пистолет с помпа и голям резервоар се предлага в две различни цветови гами. Остава единствено да изберете и да се насладите на лятното настроение!

Ползи:

Игра и свежест, лято и прохлада – това не са взаимно изключващи се понятия, а описание на играта, възможна благодарение на водните пистолети и уникалната им идея.

Компактен, но достатъчно голям. Лек, но с достатъчна вместимост. Изстрелващ силна, но безопасна струя вода. Този атрактивен, удобен за хващане и лек воден пистолет има лесна за отвиване капачка и проста за използване помпа, превръщащи го в чудесен подарък за малки и пораснали деца над четиригодишна възраст.

Големият воден резервоар позволява на децата да се насладят на играта пълноценно, без да се налага постоянно да търчат напред-назад, за да презареждат лятното си оръжие.

Водният пистолет насърчава децата да прекарват повече време в игра на открито – занимание, което доказано носи редица ползи за физическото, психическото и емоционалното им здраве. Детската площадка, двора, горската разходка или плажното парти – тази играчка предполага практически безкраен периметър на забавление, подходящ както за един играч, така и за групи от деца.

Винаги използвайте играчката в съобразно предписаните от производителя указания за безопасна употреба. Така ще гарантирате както удоволствието от играта, така и нейната продължителност във времето.

Вяра Стефанова
2020-09-10 19:11:00
Comment rating
Достъпна детска играчка и няма как детето да се нарани.

Драгомира Стефанова
2020-09-10 12:07:00
Comment rating
Това е хубав пистолет, същия като на снимката. Препоръчвам.

Веселина Драганова
2020-09-09 21:38:00
Comment rating
Дойде на следващия ден. Беше перфектно опакован. Благодаря.

Катя Ивелинова
2020-09-03 12:01:00
Comment rating
Този пистолет е по-малък от останалите. Детето ще може да го държи без затруднение.

Магдалена Благоева
2020-09-02 14:55:00
Comment rating
Атрактивна цена за воден пистолет.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими