• Намалена цена

Водна картечница с 6 струи, червена

HL426951_red
Trustpilot stars
Цена: 9,54  лв
11,49 лв
Спестявате 1,95 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят червен

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 64 х 21 х 12 см
Тегло на продукта: 0.180 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики:

Водните пистолети несъмнено са страхотни играчки, но понякога просто не са достатъчни, за да задоволят нуждата от адреналин на Вашите приключенци.

Ето защо Ви предлагаме да преминете на следващото ниво, с водната картечница на Huale - една разбиващо велика играчка за изстрелване на вода с 6 отделни струи, помпа за нагнетяване и резервоар с голяма вместимост. Дължината от 64 см ще позволи дори на най-порасналите деца да станат част от купона, без да се чувстват нелепо. И да, говорим именно за родителите.

Защото ние знаем разликата между кротката игра и епичното забавление – и вярваме, че всяко от двете има своята важна роля за формирането на детето като щастлив и пълноценен човек.

Ползи:

Колкото повече струи, толкова по-голям шанс за уцелване на мишената, нали така? Мощната водна картечница със шест отделни цеви определено ще подобри представянето на малкия Ви стрелец и ще докара допълнителна порция освежаване на неговата мишена. Колкото е по-голямо налягането, създадено благодарение на помпата, толкова по-далечен ще бъде обсегът на решаващия изстрел.

Освен очевидното предимство на размера, водната картечница притежава още редица ползи – лесно, но мощно изстрелване на струите, отличен обхват на стрелбата, голяма вместимост и великолепен дизайн. Тя е предвидена за използване от деца около и над четиригодишна възраст, а големият й размер я прави особено подходяща и за по-големите им батковци и каки, които искат да участват в купона.

Играчката е изработена от лека, по здрава закалена пластмаса, съставена от изцяло безопасни нетоксични материали, според настоящите стандарти и законовите изисквания към детските играчки. Пренебрежимо малкото тегло и сравнително компактните размери правят играчката подходяща за семейни пътувания и почивки – тя може да бъде спътник на детето в планината, на плажа или в двора на Вашата къща.

Спасияна Д.
2020-08-08 18:55:00
Comment rating
Водната пушка е интересна с шестте струи, които изстрелва. Но предимството й идва от големия резервоар. Много е досадно постоянно да трябва да се прекъсва играта, за да се пълни оръжието.

Руска Павлова
2020-08-04 16:10:00
Comment rating
Дизайнът на водната картечница смятам, че е много сполучлив. Позволява лесно помпане и по време на стрелба. Так играта не прекъсва и няма опастност да бъдеш поразен.

Хилда Т.
2020-08-04 13:46:00
Comment rating
Пушката ми хареса от пръв поглед. Размерът й е достатъчно голям дори за юноши. Пластмасата е здрава и издържа на предизвикателствата и на тези вече попораснали деца.

Ники Вангелова
2020-08-03 15:43:00
Comment rating
Синът ми е почти на пет, но винаги си избира големи играчки. Мислех, че тази водна пушка ще е голяма за него. Въпреки това е лека и удобна за захващане и помпането е лесно.

Албена К.
2020-08-01 20:55:00
Comment rating
Това водно оръжие създава такава мощна струя, че противниците на сина ми нямаха никакъв шанс да останат сухи. Друго си е да стреляш с шест цеви вместо с една.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими