Водна помпа- червена - 45 см

MT348864_red
Trustpilot stars
Цена: 12,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят червен

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 45 х 18 см
Тегло на продукта: 0.438 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Какви играчки биха забавлявали детето ви през лятото, допринасяйки не само за доброто му настроение, а и за неговото умствено и физическо развитие? Най-често в роля влизат водните пистолети и помпи, предназначени за игри на открито.

Пример за това е изключително удобната и атрактивна голяма водна помпа, решена в ярки цветове и с дължина 45 см. Тя е подходяща както за момичета, така и за момчета над четиригодишна възраст.

Накарайте децата да тичат и скачат, но в същото време им осигурете и един особено забавен повод да го правят! С тази страхотна водна помпа на GT, те ще вилнеят навън със завиден ентусиазъм през всички топли месеци от годината.

Ползи: Водните оръжия са перфектен избор за подарък, защото са напълно безопасни. С водната помпа няма опасност детето ви да се нарани, а това, което най-много би могло да му се случи, е да се върне у дома с мокри дрехи. Но предвид, че водните оръжия са предназначени за игри в горещите летни дни, от това има само ползи, защото водата ще въздейства единствено освежаващо и разхлаждащо.

В допълнение, забавленията с водната помпа неусетно, но доста ефективно ще подобрят координацията на движенията на детето. В играта то ще се научи да контролира по-добре тялото си и ще усъвършенства уменията, които вече има, както и ще придобие някои съвсем нови – ще доразвие своята фината моторика и сръчност, и дори ще подобри зрението си на далечни разстояния.

Не на последно място, по време на игра с водната помпа, децата тичат и скачат активно, а това е от съществено значение за тяхната добра физическа и умствена форма.

Аделина Манчева
2020-07-09 17:45:00
Comment rating
Доволна съм, чудесна играчка за лятото. Подарих помпи на дъщеря ми и на сина ми на първи юни и оттогава не са ги оставили. Носим ги и по градинки, не е проблем да се измокрят, всъщност е полезно в жегите, а и доста деца се зарибиха покрай тях.

Йордан Тодоров
2020-07-09 12:51:00
Comment rating
Доволен съм от покупката, обещанията на производителя са спазени. Доставката беше изключително бърза, получихме помпата за отрицателно време. Продуктът е идеален избор и за малки и големи, със сина ми играем заедно на двора и в горещите дни, това е любимото ни занимание.

Леа Кръстева
2020-07-05 13:13:00
Comment rating
Чудесен продукт, ако искате децата ви да се забавляват на морето когато им доскучае. Малките са много доволни, цяла седмица си играха и не им омръзна. Най-много ми харесва, че децата могат да се занимават на плажа, когато нямам възможност да ги наблюдавам във водата.

М. Миткани
2020-07-03 11:15:00
Comment rating
Помпата е по-голяма отколкото очаквахме, което е добра изненада. Използва се лесно, механизмът не заяжда за разлика от други подобни играчки. Взех я за децата си преди около два месеца и все още изглежда като нова, въпреки че преживя две ваканции и мъкнене навсякъде.

Деяна Терзиева
2020-07-02 14:34:00
Comment rating
Много забавна помпа, за мое очудване, цялото семейство играхме заедно. Чудесна е за разхлаждане, когато не ми се влиза във водата. Всеки ден на плажа си я държах до мен в случай, че ми стане прекалено горещо. Препоръчвам и на майките и татковците, не е само за деца!

Екатерина Котева
2020-07-01 22:30:00
Comment rating
Нямах големи очаквания, всяка година взимаме подобни играчки за да не скучаят сина ми и дъщеря ми на плажа. Останах много доволна от факта, че за разлика от другите ни покупки, тази не омръзва. Дори след като се прибрахме от морето, малките продължиха да си играят с нея в парка.

Ерика Иванчева
2020-07-01 16:01:00
Comment rating
Перфектен продукт за разхлаждане през лятото. Купихме помпи за двете ни деца, за да не слънчасват докато играят на двора на вилата. Побират доста вода и няма нужда да се пълнят непрекъснато.Препоръчвам с две ръце, стават за цялото семейство!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими