• Намалена цена

Водна помпа- червена - 52 см

MT385726_red
Trustpilot stars
Цена: 8,30  лв
10,00 лв
Спестявате 1,70 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 52 х 26 см
Тегло на продукта: 0.25 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Водното оръжие с помпа на GT e едновременно вълнуващо и безопасно, атрактивно и достъпно. То осигурява възможност за продължителни и динамични весели занимания на открито през лятото – от семейни турнири по стрелба, до епични водни битки, организирани с тайфата от малки приключенци.

Оръжието се предлага в няколко цветови вариации, подходящи за различните вкусове на всички деца. То е създадено за момчета и момичета на възраст от четири или повече години, а повече от задоволителния му размер от 52 см го прави подходящо и за по-големи деца.

Стрелбата е възможна благодарение на вградената помпа, създаваща налягане във вътрешността на оръжието. Изпомпването предшества натискането на спусъка, с което се осъществява истинския широкообхватен изстрел.

Ползи: Играта с водното оръжие предполага много различни ползи за здравето и развитието на детето. Преди всичко, тя стимулира играта на открито – фактор, посочен от Световната здравна организация като един от основните, допринасящи за хармонично психо-физическо развитие както на най-малките, така и на вече подрастващите деца.

Сама по себе си, стрелбата поставя акцент върху развитието на зрението и координацията на децата, създавайки перфектите условия за овладяване на околното пространство. Когато се прицелва във фиксирана мишена, детето започва да осмисля нагледно резултатите от движенията си и да прецизира действията си така, че да постигне желаната цел. Това е базово умение, което то ще пренесе далеч отвъд света на безгрижните летни игри, и дори в класната стая, където този вид прецизност помага за по-лесно овладяване на краснописа.

Последно по ред, но не и по значение – водната стрелба, както впрочем и всеки друг вид водна игра, е чисто и просто адски забавна за децата. Тя създава не само свежест в горещия летен пек, а и незабравими моменти, които детето ви със сигурност ще си спомня с усмивка.

Снежана Динова
2023-06-09 10:31:42
Comment rating
Водна помпа
Перфектен! Не очаквах да е толкова голяма! Детето е доволно и щастливо!

Ива Константинова
2020-07-25 17:39:00
Comment rating
Лятото ни е любим сезон и играта с вода също. Играчките от миналата година бяха забравени, когато видяхме тази водна помпа в онлайн магазина. Дизайнът и цветовете привлякоха детето ми и веднага я поръчахме.

Мая Никифорова
2020-07-09 04:34:00
Comment rating
Когато видях играчката онлайн си помислих, че има уловка за тази идеална цена. Поръчах я с резерви, но щом я получих разбрах, че държа в ръцете си една наистина отлична играчка на много достъпна цена.

Ивона Младенова
2020-07-07 11:42:00
Comment rating
Благодарение на размера на водната помпа могат и доста по-големи деца да играят с нея без да чувстват, че имат играчки за малчугани.

Фелис Симидова
2020-07-05 12:27:00
Comment rating
Всеобщото мнение е, че водните пистолети и пушки са предназначени за момчета. Но при нас не е така. Дъщеря ми с удоволствие играе с тези играчки, а и цвета точно на този моделл много й допадна.

Биляна Николова
2020-07-02 17:33:00
Comment rating
Не бях сигурна дали малкия ми син ще може да играе пълноценно с пушката-помпа, дали ще може да помпи , за да се получи налягане. Страховете ми се оказаха напразни. Моделът е добре измислен и детето лесно го използва.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими