Водна помпа, оранжево-зелен, 49 см

MT376135_orange_green
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 49 х 23 см
Тегло на продукта: 0.438 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Тази помпа с големина от 49 см увеличава шанса за точен изстрел точно три пъти, благодарение на трите си отделни мощни струи, способни да излетят в неочаквано широк периметър. Технологията за повишаване дистанцията на изстрела позволява допълнително подобряване на точността дори и на недостъпни до момента разстояния.

Водната помпа е с ярък и грабващ дизайн, предлагащ много на брой различни цветови композиции, подходящи за всеки вкус. Всеки един от цветовите варианти е с технически дизайн, съответстващ на фиксираните стандартни изисквания за безопасност на детските играчки – както по отношение на използваните материали, така и по отношение на тяхното разположение.

Играчката е подходяща за момичета и момчета на възраст над четири години, за които производителят гарантира максимално смислена, ползотворна и безопасна водна игра.

Ползи: Специалната изстрелваща глава с три струи е един от елементите, които открояват този вид водна помпа от другите и я превръщат в значително по-атрактивен избор, особено сред по-запалените и опитни водни стрелци.

Наред с по-големия брой струи, детето ще може да се наслади на голям воден резервоар, увеличен периметър на изстрела и лесна за използване помпа за създаване на налягане.

Водната помпа създава перфектни условия за активна, динамична и здравословна игра на слънце, съпътствана от един особено забавен начин за периодично разхлаждане. Детето може да играе с помпата както самичко, прицелвайки се в любителска или професионална статична мишена, така и заедно с други деца или възрастни, организирайки забавни игри и турнири по стрелба.

Независимо от начина на използване, помпата ще спомогне за развитието на грубата моторика, ще достави здравословно количество полезна сензорна игра и ще помогне на детето да развие своята точност и прецизност. И всичко това – под формата на луда лятна веселба!

Ягода Любенова
2020-07-12 10:04:00
Comment rating
Водната помпа позволи на децата ми да се разхлаждат в жегите в двора на къщата ни, но и да се запознаят с нови съседи, с които да си играят през цялата вакaнция.

М. Кирчева
2020-07-08 13:23:00
Comment rating
Исках да направя подарък изненада на детето ми поради завършения успешно първи клас, затова реших да купя тази водна помпа, имах опасения дали ще му хареса дизайна или цветовете, но той се влюби в новата си играчка.

Иво Илиев
2020-07-03 09:27:00
Comment rating
Бях впечатлен от трите струи, които са рядко срещани в други водни помпи, затова бързо взех решението да я купя и да играем заедно с дъщеря ми на двора ни.

Илина Йотова
2020-07-02 20:32:00
Comment rating
Тази детска играчка стана любимото занимание на детето ми през летните жеги, защото хем се разхлажда, хем се забавлява с приятелите си, както навън в градинката пред блока, така и на плажната ивица.

Дивна Дечева
2020-07-01 10:44:00
Comment rating
Синът ми толкова много се забавлява с този воден пистолет и то само заради технологията за повишаване на дистанцията на изстрела, който позволява допълнително подобряване на точността дори когато сестра му да се скрие далеч, водната струя пак я достига.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими