• Намалена цена

Водна помпа- синя - 45 см

MT348864_blue
Trustpilot stars
Цена: 10,37  лв
12,49 лв
Спестявате 2,12 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 45 х 18 см
Тегло на продукта: 0.438 кг
Материал: Пластмаса
Ползи: Насърчава децата за игри на открито.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Какви играчки биха забавлявали детето ви през лятото, допринасяйки не само за доброто му настроение, а и за неговото умствено и физическо развитие? Най-често в роля влизат водните пистолети и помпи, предназначени за игри на открито.

Пример за това е изключително удобната и атрактивна голяма водна помпа, решена в ярки цветове и с дължина 45 см. Тя е подходяща както за момичета, така и за момчета над четиригодишна възраст.

Накарайте децата да тичат и скачат, но в същото време им осигурете и един особено забавен повод да го правят! С тази страхотна водна помпа на GT, те ще вилнеят навън със завиден ентусиазъм през всички топли месеци от годината.

Ползи: Водните оръжия са перфектен избор за подарък, защото са напълно безопасни. С водната помпа няма опасност детето ви да се нарани, а това, което най-много би могло да му се случи, е да се върне у дома с мокри дрехи. Но предвид, че водните оръжия са предназначени за игри в горещите летни дни, от това има само ползи, защото водата ще въздейства единствено освежаващо и разхлаждащо.

В допълнение, забавленията с водната помпа неусетно, но доста ефективно ще подобрят координацията на движенията на детето. В играта то ще се научи да контролира по-добре тялото си и ще усъвършенства уменията, които вече има, както и ще придобие някои съвсем нови – ще доразвие своята фината моторика и сръчност, и дори ще подобри зрението си на далечни разстояния.

Не на последно място, по време на игра с водната помпа, децата тичат и скачат активно, а това е от съществено значение за тяхната добра физическа и умствена форма.

Биляна Гегова
2020-08-11 14:48:00
Comment rating
Синът ми много обича да играе с вода в горещите дни. При този модел хубавото е големият резервоар. Няма нужда постоянно да се пълни и да прекъсва играта.

Д. Царева
2020-08-10 17:45:00
Comment rating
Детето ми току що навърши четири годинки. Съмнявах се, че ще може да помпи и да стреля с тази пушка. Но видях, че страхът ми е бил напразно – въпреки че е голяма е лека и лесно се помпи.

С. Райчева
2020-08-07 18:40:00
Comment rating
Това е една весела играчка. Не само заради цветовете. Играта с вода е винаги веселба, но още повече с тази голяма и надалече стреляща помпа.

И. Робева
2020-08-07 15:20:00
Comment rating
Имам дъщеря, която обича да стреля. Затова като видях тази червена пушка я поръчах. На нея много и хареса и веднага я напълни. Пушките не са само за момчета.

Мия Русенова
2020-08-02 11:35:00
Comment rating
Омръзна ми да купувам играчки и да се чупят бързо. Но нямам избор. Синът ми иска да играе. Като пристигна водната помпа се убедих, че е здрава и от качествена пластмаса. Ще изкара много повече от един сезон.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими