Зимни ботуши с пух, за бебе зелени

193007-green
Trustpilot stars
Цена: 79,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.9 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

  • Държава на произход: PRC
  • Материал горна част: текстил и изкуствен материал
  • Материал вътрешна част: текстил
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Закопчаване: цип
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Зелен
  • Сезон: Зима
  • Година: 2021

Допълнителни характеристики: Красиви ботуши с модерен дизайн за Вашето дете. Изработени от висококачествена материя, която е устойчива на различни въздействия от околната среда и не пропуска вода. Подходящи за есенните и зимните дни, тъй като поддържат топло и не позволяват навлизането на вода по време на студеното и мокро време. Обувката лесно се обува и събува с помощта на цип. Почистват се не много трудно с  помощта на почистващ препарат. С пух от вътрешната страна е, осигуряващ допълнителна топлина. Ботушите са в зелено и черно, като двата цвята се съчетават много добре помежду си.

Мокрите и премръзнали деца не са щастливи! Когато купувате зимни обувки за деца (или каквото и да е оборудване за зимата), искате да сте сигурни, че получавате нещо с отлично качество и да е на прилична цена, за да можете да си го позволите. Никой не иска да се впусне в приключение и след това да открие, че екипировката на детето му е неподходяща и то е треперещо!
Много от детските обувки за сняг, които Ви предлагаме тук, са били използвани от нашите семейства, така че това наистина е изчерпателен списък с най-добрите детски зимни боти и ботуши.  Всички те прилягат добре на детското краче, обуват се лесно, държат топло и не пропускат вода.
Нашия подбор трябва да ви помогне да намерите и купите най-добрите детски обувки за сняг, така че децата Ви да могат да излязат навън и да се насладят на зимата повече тази година.  В допълнение Ви препоръчваме при наистина ниски температури децата да носят сухи вълнени чорапи, които не са прекалено стегнати. Play shoes - ботуши в жълто и черно за момиче.  Не пропускат вода.  Вътрешната част е с пух, за да бъде кракът на детето винаги топъл.  За по - лесно обуване и събуване имат цип отпред.  Сигнално жълтото освен като моден акцент се използва и като средство за безопасност - детето се забелязва и в тъмната част на деня.  В допълнение са използвани и светлоотразителни елементи по ботушите.  Изключително качествен модел от престижен бранд.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими