• Намалена цена

Балансираща люлка с две седалки "карбалка"

28881Q
Trustpilot stars
Цена: 96,79  лв
109,99 лв
Спестявате 13,20 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 3.6 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Допустимо тегло: 2 х 25 кг
Брой играчи: 2 играчи
Размер: 126 х 40 см
Тегло на продукта: 3.200 кг
Комплектът съдържа: основа за люлка, люлка
Материал: Пластмаса
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Карбалка се нарича балансиращата люлка с две противостоящи седалки, на които децата седят и се люлеят под въздействието на собствената си тежест и сила на оттласкване.

Балансиращата карбалка на Kings Sport разполага с удобни дръжки за добър захват, гарантира равновесие и безопасност при игра на децата. Седалките имат кръгли омекотяващи приставки за поглъщане на вибрацията от удара и осигуряват пружиниране, което е едновременно забавно и щадящо към крехките стави и кости на детето.

Конструкцията на люлката е от здрав, закален материал, гарантиращ безпроблемна и продължителна експлоатация. Карбалката е годна за употреба както вътре, така и навън.

Комплектът включва карбалка и фабрична стойка за нейните части.

Ползи: Люлката за двама идва с едно изключително важно послание – човек не може да се забавлява пълноценно, когато е сам. Ето защо, за да се наслади на тази играчка максимално, детето трябва да сподели удоволствието от нея с брат, сестра или приятел.

Люлеенето се осъществява гладко и безпроблемно тогава, когато участниците в него кооперират и координират движенията си помежду си. Това е забавен, практически урок по работа в екип, идващ в една от най-любимите форми на всички деца – ритмичното полюшкване, което може да действа както стимулиращо, така и успокояващо, в зависимост от динамиката на играта.

Във физически план, люлеенето стимулира пространствената осъзнатост при децата. Карбалката, с помощта на своята специфика, спомага за развитието на грубите двигателни умения като скачане и изпомпване с крака. Освен това, тя може да създаде условия за движния, стимулиращи координацията на ръцете, ръката и пръстите. Тя заздравява мускулите на краката и торса, като същевременно помага за развитието на баланса.

Максимално допустимото тегло на всяко едно от двете деца, използващи играчката едновременно, е до 25 килограма.

Винаги монтирайте, демонтирайте и използвайте карбалката всъотвествие с описаните от производителя препоръки, за да могат децата Ви да се възползват от нея възможно най-дълго, най-приятно и най-безопасно.

Мая Секулова
2022-01-11 09:45:00
Comment rating
Супер свежи цветове, приятна играчка и голямо забавление за децата. Жалко, че я открих късно този артикул и не успяхме да и се порадваме пълноценно. Времето се развали, но следващия сезон вече сме готови.

Валя Тошева
2021-12-30 10:50:00
Comment rating
За малки деца до около 30 килограма е супер. Не е много висока, не с голяма амплитуда, следователно почит няма риск от нараняване при падане. Пластмаса е и дори да се удари дете в люлката, пак няма да се нарани сериозно. Прилятна играчка за двора.

Емирка Вельова
2021-12-30 10:50:00
Comment rating
Детската люлка е предназначена за малки хлапета, които не са все още със супер развити двигателни умения. Освен това заради това, че е изцяло от пластмаса позволява да я мия с маркуча. В допълнение не ме е грижа, че ще хние или ще ръждяса под дъжда. Харесва ми продукта.

Ема Калудова
2021-12-29 14:50:00
Comment rating
Супер е за двора в къщи. Ако е в парка или детската градина, ще се счупи. Но за две деца и без много диви игри е добре. Много лесна е за пренасяне и е относително компактна.

Гергана Тодорова
2020-07-17 13:20:37
Comment rating
люлката е много хубава
децата ми се занимават с удоволствие, пласмасата е много добра, супер лека е и едновремено с това устойчива. не знам дали е предвидено да се върти, аз не намерих как да се застопори, но децата се забалват като се въртят в кръг люлеейки се.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими