Филтриране по

Цена

19 лв. 138 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Люлки

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Люлките са първото забавление, към което децата се насочват на детската площадка.  Люлката е средство, което развива усещането за пространство у детето.  Тя е и играта, която прави вестибуларния апарат на детето по устойчив.  Люлеенето укрепва мускулите и позволява детето да балансира по-добре.

Детето може да се люлее от момента, в който може да стои седнало без чужда помощ.  Най-ранната възраст, от която детето започва да се люлее е 6 ( шест ) месеца.   В ранна детска възраст децата се люлеят на люлка с колани и предпазители Това гарантира, че няма да паднат от люлката.Люлки, които са с допълнителни обезопасявания се използват до 4 (четири) годишна възраст .След това се счите, че децата са достатъчно големи и могат да използват нормална люлка.

Да.  Те са по-малки и по-олекотени.   Обикновено са с гумени тапи на основата, за да не нараняват пода.  Те са с редица ограничения – не може да се люлее детето твърде силни, децата ги използват докато са съвсем малки и по-леки.

Следете за качеството на материалите – пластмасовите части трябва да са качествени, да не избеляват на слънчева светлина, да не стават чупливи от слънцето. Въжетата да са устойчиви на атмосферни влияния, металните части и сглобки да са неръждаеми и солидни.  Дървените части на люлката трябва да са обработени срещу влага, дървото да обработено и гладко, за да не наранява детето Следете сложността на монтажа – дали люлката може да се монтира на дърво, колко сложен е монтажът, има ли нужда от професионална помощ за сглобяването и Търсете люлка, която може да се регулира – такъв тип люлка ще Ви служи повече години, защото тя расте заедно с детето Ви

Застанете пред люлката с изправени напред ръце .  Карайте детето, когато приближава към Вас да се опита да докосне ръцете ви с крака.  Учете детето да се опитва да „докосне небето“ с крак, когато се движи напред и нагоре и да заема стойка „костенурка“ (с прибрани крака), когато се люлее назад.

Свързани блог публикации

Люлката за деца е една доста полезна играчка за ранното детско развитие. Тя подобрява двигателните му способности и дава възможност да се забавлява вкъщи и навън.

Направете страхотна изненада за своето дете. Разгледайте богатия избор от люлки в онлайн магазин Kidso. Подходящи са за деца на над 3 годишна възраст, а също и бебета с тегло до 9 кг. Каталогът от продукти в магазина включва стандартни люлки с въжета, електрически люлки за деца, музикални шезлонги за бебета и други видове люлки .Те се предлагат в различни размери, разнообразни дизайни и набор от функционалности, които осигуряват забавление на детето и правят живота на родителите по-лесен. Имат приятни цветове бежово, синьо, жълто и други. Могат да се използват за игра, за спане и за хранене.

Оборудвани са с музикални кутии с вибрираща функции, които спомагат за успокоението на бебето и лесното заспиване. Някои люлки предлагат опция за свирене на приспивни песни и различни мелодии от природата като има възможност за регулация на звука. Имат сенници и арки с меки висящи играчки, Някои люлки предлагат опция за свирене на приспивни песни и различни мелодии от природата като има възможност за регулация на звука. Имат регулиращи се облегалки в няколко позиции, няколко степени на люлеене.

Конструкциите им имат опция за ръчно люлеене и могат да са статични. Шезлонгите са изработени от меки материи и са украсени с весели картинки в свежи цветове, които се харесват на малките деца. Благодарение на 3-точковите предпазни колани осигуряват максимална безопасност. Към комплектите им има допълнителни адаптер или сменящи се батерии. Максималното натоварване на люлките е до 40 кг. Те са лесни за поддръжка, монтиране, сгъване до компактни размери като трябва да се следват инструкциите зададени от производителя, за да се осигури максимална безопасност за детето. Люлките задължително се монтират от родител с цел безопасност.

Изработени са от 100% безопасни висок клас материали като пластмаса, дърво, въже, плат, метал, което гарантира 100% сигурност при използване на люлките. Материалите на люлките не съдържат токсини и бои, които да навредят на детското здраве. Люлките са внос от Германия, има и модели българско производство.

Произведени са от водещи по света производители като Lorelli, Koopman и други, които спазват всички стандарти за качество и безопасност в индустрията, един от които е Европейски стандарт EN 12790.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими