• Намалена цена

Баскетболен кош с регулируема височина, 180 - 230 см

20881R
Trustpilot stars
Цена: 107,89  лв
129,99 лв
Спестявате 22,10 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 7.7 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: Регулируема височина на коша: 180 - 230 см Размер на табло: 46 х 66 см
Тегло на продукта: 6.65 кг
Комплектът съдържа: табло, стойка и топка.
Материал: пластмаса/ метал
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Баскетболният комплект за игра на открито на King Sport e идеален начин да запалите любовта към спорта в своето дете. Опростената, но стабилна конструкция позволява бързо и лесно инсталиране, а регулируемата височина го прави подходящ за използване от най-ранна детска възраст.

За да застопорите баскетболния кош, е достатъчно да напълните основата с вода, според инструкциите на производителя. След това трябва да напомпате включената в комплекта баскетболна и да започнете забавлението – подходящо както за малки, така и за пораснали деца. Защото ние знаем, спортът е не само здраве. Той е забавление, сплотеност и игра!

Ползи: В най-новите си насоки, публикувани през 2019, Световната здравна организация за пореден път напомня няколко добре извести факта, а именно: подобряването на физическата активност,  намаляването на времето, прекарано пред екрана и качественият сън са в състояние да подобрят физическото, психическото и емоционалното здраве на малките деца.  Играта на открито и ежедневният спорт служат като превенция на детското затлъстяване и свързаните с него заболявания по-късно в живота.

Освен ползите за тялото, спортът носи и редица предимства за умственото и социалното развитие на децата. Ангажирайки се с физическа активност – сами или в група – те се чувстват жизнени, активни и изживяват пълноценно своето детство. А какво по-хубаво от това да осигурите подходящо забавление за цялото семейство само с една покупка?

Баскетболът може да развие много качества – от бързина и ловкост, до точност, съобразителност и способност за отборно мислене. Кое от тях ще развие детето Ви зависи както от неговата възраст, така и от начина, по който му демонстрирате и обясните играта.

Баскетболният кош с регулируема височина ще расте заедно с Вашето дете и ще остане негов верен приятел до вълнуващия момент, в който го заведете до истинския баскетболен кош. Защото децата растат, но някои видове любов надскачат детството и остават за цял живот.

*Използвайте баскетболния кош с регулируема височина на King Sports според описаните в листовката инструкции и препоръчителна възраст, за да избегнете нежелани рискове по време на игра.

Благовеста Караманова
2021-12-15 09:45:00
Comment rating
Двамата ми сина обичат да играят заедно. С този кош, монтиран на двора, си правят чудесни тренировки и са пред очите ми.

Дилияна Донова
2021-12-14 13:45:00
Comment rating
Баскетболният кош, в комплект с топка и помпа е всичка, което трябва за играта. Цялата махала се събира на двора да играе.

Адалина Абаджиева
2021-12-02 10:50:00
Comment rating
Имахме по-нисък кош от същата марка. Но детето порасна и този ще е следващия, защото играта много му харесва.

Галя Венева
2021-12-02 10:50:00
Comment rating
Конструкцията на стойката и основата са добри и кошът е стабилен.

Невена Томанова
2021-11-28 08:40:00
Comment rating
Подариха баскетболния кош на сина ми и нямахме търпение да отидем на вилата да го пробваме. Стойката е стабилна и таблото е достатъчно голямо.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими