Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 180 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Баскетбол

Показани са 1-20 от общо 30 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Баскетболът е разпознаваем спорт, както сред възрастните, така и сред децата по целият свят. Неговото практикуване може да бъде от изключителна полза за подрастващите малчугани, тъй като усилено ще им подпомогне в тяхното развитие.

Сферичната топка заедно с тактическите правила и отбора са само част от великолепната игра. Незаменимите емоции, изживявания и предизвикателност са задължителни елементи, които привличат все повече заинтересовани лица. Ако вашето дете спада в тази категория то обезателно изпълнете неговите желания.

За да може той/тя да се наслади на активността ще се нуждае на първо място от класическа баскетболна топка. За разлика от останалите видове тя се различава значително, защото е в оранжев дизайн обгърнат от черни ленти. След това ще се нуждаете и от кош в който да се отбелязват попаденията.

Всички тези артикули е нужно да бъдат в оптимална форма и да са изградени от надеждни елементи. Но къде е възможно да откриете такива ? За ваше щастие днес се разполагате на правилното място. Онлайн магазинът на Кидсо е вашето решение.

В него ще откриете следните професионални продукти :

  • Баскетболен кош 
  • Топки
  • Кош с регулируема височина
  • Спортен комплект
  • Интерактивен баскетболен кош

Независимо от вида на който ще се спрете ви уверяваме, че се оставяте в ръцете на напълно доброкачествени и сигурни стоки. Причината да твърдим това е, защото Кидсо е специализиран магазин, предоставящ само и единствено автентични приспособления. Разполагащите се пред вас са точно такива и поради това ви препоръчваме да им се доверите.

Те са на световно известни брандове производители, като – GT, King Sport, Amaya и много други. Преди да бъдат пуснати в продажба, продуктите преминават през индивидуални тестове. Тяхната цел е да се установи дали всички е спазено според нормите на Европейският съюз. В това отношение не се тревожете, тъй като всички е отлично.

Вариращите цени са повече от нормални и дори е възможно да откриете някои в намаление. Доставките се извършват до цялата страна и в експресно бързи темпове от порядъка на един до два работни дни. Звучи удивително, затова възползвайте се сега, докато все още имате възможност.

Ако евентуално имате нужда от някаква помощ можете напълно спокойно да се свържете с нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими