• Намалена цена

Баскетболен кош с мрежа и топка, регулируем от 68 до 144 см.

MT403262
Trustpilot stars
Цена: 13,99  лв
19,99 лв
Спестявате 6,00 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.1 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Възраст: 5+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: на коша: 114 х 36 см
Тегло на продукта: 1.010 кг
Комплектът съдържа: баскетболен кош с мрежа, топка, помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: За разлика от други баскетболни кошове с регулируема височина, този модел достига почти до метър и половина и по този начин става подходящ не само за най-малките, а и за вече порастващите баскетболисти.

Препоръчаната от производителя минимална възраст за използване на коша е около пет години, въпреки че в най-ниската си степен той е висок 68 см – височина, достъпна и за по-малки играчи под стриктния надзор на възрастен.

Кошът се сглобява и регулира лесно, като фиксацията му в определена точка става единствено посредством напълване на кухата пластмасова основа с пясък или вода, според инструкциите, описани върху опаковката на продукта.

Ползи: Комплектът с регулируем кош на GT съдържа всичко необходимо за започване на играта непосредствено след закупуване и разопаковане. Освен сглобяемите модули на коша и баскетболното табло, той съдържа:

  • Здрава, плетена баскетболна мрежа
  • Баскетболна топка, съобразена с препоръчителната възраст
  • Ръчна помпа, съответстваща на спецификациите на топката

Сглобяването и инсталирането на комплекта не изисква специализирани инструменти, оборудване или дори особена сръчност. Модулите са направени така, че да се прикрепват един към друг механично, с помощта на едва няколко прости движения. Кошът може да бъде сглобяван и разглобяван многократно, като позволява бърза и безпроблемна смяна на локацията – предимство, което всеки един родител на малко дете ще оцени доста високо.

Кошът може да бъде инсталиран на открито и на закрито. Той е подходящ както за лична употреба, така и за оборудване на различни видове детски занимални, парти центрове, спортни салони и помещения на различни държавни и частни институции, занимаващи се активно с деца.

Баскетболната игра стимулира детето да се движи и да играе, като развива едновременно мускулатурата, грубата моторика и бързината на реакциите.

Йорданка Берова
2020-07-11 13:48:00
Comment rating
Синът ми тренира баскетбол, купих му този баскетболен кош, за да подобрява уменията си-концентрация, точност, координация. Определено има ефект и става все по-добър. Честно казано, не бях убедена, че ще проработи идеята ми, но сега съм щастлива от решението си.

Стефка Христова
2020-07-10 20:27:00
Comment rating
Купихме този кош за сина ни, а се превърна в любима семейна игра.Понякога разпределяме домакинските задължения, спрямо най-слабо представилия се :)

Силвия Йорданова
2020-07-06 18:55:00
Comment rating
Чудесен подарък и за момчета, и за момичета- особено, когато нямаш конкретна идея, какво точно на подариш.

Марина Димитрова
2020-07-03 23:46:00
Comment rating
Физическата активност е толкова важна при децата, а моят син седеше само пред компютъра, докато не му купихме този баскетболен кош. Сега има и малко поражения вкъщи, но съм доволна, че не е пред монитора само.

Миглена Иванова
2020-07-02 08:14:00
Comment rating
Визията на този баскетболен кош е досущ, като истинските- и то в НБА.Освен това се глобява лесно, може да се използва на закрити и открити пространства, което улеснява използването му. Даже и на морето го взехме. Синът ми е толкова щастлив, но ни трябва и екип след тази покупка:)

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими