• Намалена цена

Бавно растящи плюшени скуишита

WD0ALL
Trustpilot stars
Цена: 52,75  лв
59,94 лв
Спестявате 7,19 лв
Спестявате 12%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг

  • Цвят: Многоцветен
  • Възраст: 3+ години
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Xвaни ги, мaчĸaй ги, пoчyвcтвaй мекотата им!

Bиж ĸaĸ бaвнo ce oфopмят пpeд oчитe ти!

Помагат за развитието на координацията и движението..
Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Допълнителна характеристика: Комплект от шест плюшени скуишита произведени от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Скуишитата са шест в комплект, различни модели.  Изработени са от безопасни материали, пълнежът им също е със сертифицирани материали.  Скуишитата след игра постепенно връщат оригиналната си форма.  Всички скуишита са фабрично ароматизирани.
Скуишитата са здрави, нямат части които могат да бъдат скъсани и по случайност погълнати.  Меки и приятни на пипане са.  
Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

Мила Иванова
2020-08-09 20:17:00
Comment rating
Дъщеря ми е тийнейджърка на 13, но поиска такава плюшена играчка, защото нейна приятелка има и й помага, когато е напрегната или нервна. Не очаквах, че подобно нещо може да направи каквото и да е било, но на нея много й харесват и често си ги стиска за успокоение.

Поли Асенова
2020-08-05 18:15:00
Comment rating
Много симпатични играчки, взех комплекта за рождения ден на племенницата ми, тъй като в момента е мода децата да си играят с тях. Наистина бих казала, че са интересни и оригинални, понеже растат, като ги стискаш, а и в комплекта има много и най-различни скуишита.

Симона Иванова
2020-08-03 19:36:00
Comment rating
Детето ми събира скуишита за колекция от известно време и реших, че вместо да й ги купувам малко по малко, мога направо да взема цял комплект. Тези много й харесаха, личицата им са сладурски и може би са най-хубавите скуишита, които дъщеря ми има. Още по-интересно е, че растат.

Лора Йорданова
2020-08-02 17:22:00
Comment rating
Подарих комплекта на двете ми дъщери за първи юни. Хубаво е, че играчките са шест и така си ги разделиха без много да се карат. И двете много си ги обичат, почти не пипат други плюшени играчки вече. Силно препоръчвам, много хубав подарък са!

Виктория Росенова
2020-08-02 15:54:00
Comment rating
Скуишитата са голяма тенденция в класа на дъщеря ми и тя поиска да й вземем за рождения ден. Много се зарадва, че вместо едно, получава цели шест скуишита. Откакто сме й ги дали, друга играчка не пипва. Препоръчвам ги на всички майки, мисля, че са идеален подарък!

Александра Десиславова
2020-08-02 15:07:00
Comment rating
Дъщеря ми е сравнително голяма за да си играе с играчки, но по нейни думи, скуишитата са много успокояващи в стресови ситуации. И наистина трябва да призная, че и на мен ми се отразяват добре. Присвоих си едно от комплекта и си го стискам, когато започна да се изнервям.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими